Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Ha már szóba került: Mass Effect PC-verzió hivatalos gépigény.
"Bejelentették, milyen gép kell majd a Mass Effect PC-s változatának a minimális és az optimális futtatásához. A minimum: 2,4+ GHz Intel vagy 2,0+ GHz AMD processzor, 1GB RAM (XP) / 2GB RAM (Vista), NVIDIA GeForce 6 series (6800GT vagy jobb) / ATI 1300XT vagy jobb (X1550, X1600 Pro és HD2400 a minimális igény), DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya, 12GB üres merevlemez kapacitás, Windows XP vagy Vista
Az ajánlott gép: 2,6+ GHz Intel vagy 2,4+ GHz AMD processzor, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 7900 GTX vagy jobb / ATI X1800 XL sorozat vagy jobb, DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya 5.1 támogatással, 12GB üres merevlemez kapacitás, Windows XP vagy Vista".Ui.: Csak azért linkeltem be, hogy lássátok: nem én találtam ki.

Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest