- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
tehát, ha simán windowsban másolsz c-ről mondjuk a d-re akkor jó a sebesség, de ha már a fileszerverről másolsz akkor lassú? menniy olyankor a sebesség? nálam is ilyen filszerver van és én 4x-en szoktam róla közvetlenül dvd-t írni... lehet hogy nem 100 MBites a hálózatod, hanem csak 10...
-
detri
aktív tag
Nem, egy másik vinyóval van egy kábelen. És windows alatt nem olyan lassú, tehát az adatátvitellel nem lehet komoly baj.
Ezért gondoltam arra, hogy hátha van olyan program, ami a windows másolási 'technikáját' alkalmazza, de van benne skip all funkció, ha elakadna valami miatt. -
detri
aktív tag
Igen, helyi hálózaton van a gépem, csatlakozik a fájlszerverre, onnan kellene leszednem az anyagot.
Így más a téma? -
sh4d0w
félisten
Az nem lehet, hogy egy kábelen van a vinyó vmi PIO-s eszközzel (régi CD-író pl.)?
-
detri
aktív tag
Sziasztok, valóban PIO módban van a ''Másodlagos IDE csatorna''. Akkor ez lehet a probléma? Egyébként az anyag egy Fájlszerverről jön, ahol samba fut, ő oldalán lehet probléma?
kösz mindenkinek!
detri -
tr00p3r
addikt
én is megnéztem a benti gépem, mert néha feltűnően lusta és lassú a 7200-es 80 GB seagate. hát azt írja az eszközkezelőben:
IDE ATAATAPI vezérlő:
Elsődleges IDE csatorna tulajdonságai
Speciális beállítások
0-ás számú eszköz
átviteli módja: ha rendelkezésre áll DMA
jelenlegi átviteli mód: PIO
az utóbbit hogy állítom át DMA-ra? BIOS? -
Kobe
veterán
50 Gb tot 10 óra alatt ? ez elég necces
-
detri
aktív tag
Sziasztok. Az a kínom, hogy elég nagy adathalmazt kellene kimentenem egy HDD-re, minden héten.
Ha elkezdem másolni simán windows alatt, az első másolási hibánál (100féle kínja lehet hogy miért nem tud másolni) elakad a szemét, nem lehet szkippelni a problémás fájl (fájlokat), nem tudom folytatni sem, gőzöm sincs hol járt.
Total ill. Windows commanderben tudok nyomni skip all -t, tökjó lenne, de olyan kib. lassú, hogy kb 50Gb -ot nem volt képes tegnap 10 óra alatt átmásolni (sőt, 48%-ig jutott csak).
Van valami olyan program, ami gyors, mint a windows alatti másolás, és van benne olyan hihetetlenül fejlett funkció, hogy skip all?
kösz,
detri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest