- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Nem satás vinyóval működik a gép. A lap és a vinyó is garos. A gond csak az, hogy hova vigyem először (két külön helyről vettem). Nincs kedvem a szervízért fizetni pedig fenn áll ez a veszély ha mondjuk a lap rossz én pedig oda viszem ahol a vinyót vettem. Remélem találok egy másik gépet ahol kipróbálhatom a vinyót. Az az 5% jól hangzik inkább a lap mint a vinyó.
-
Huma
addikt
Nekem is lenne egy problémám.
160 gb samsung sata nem műxik. De elég fura, ha elindítom a gépet akkor elkezd tölteni a windows aztán félúton lefagy. Gondoltam újra telepítem, viszont még az elött lefagy mikor azt kéne kiválasztani, hogy hova telepítsem. A régi hdd-ről is csak akkor tölt be a gép ha a 160-as nincs bedugva egyébként ugyanúgy lefagy félúton. Ha menetközben dugom be a satát akkor a három particio-ból látja (csak egyszer próbáltam) látja az első kettőt, de amikor használmi akarom valami hibát ír ki.
Van valakinek valami ötlete? Az alaplap, vagy a hdd rossz? Valami egyszerű megoldás, stb?
ui:
Jó lenne az adatokat leszedni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest