- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Tisztelve a korodat megkérlek arra, hogy csak és konkrétan olyan tárgyhoz szólj hozzá, amit pontosan ismersz és az adott topik témájába vág! Ellenkező esetben sajnos ki kell időlegesen tiltanunk a Fórumról az Alapelvek értelmében, mivel a vitastílusod sok esetben nem alkalmas a kulturált társalgásra. Kijelentesz, ex chatedra dolgokat, sok esetben anélkül, hogy akár a másik fél által elmondottakat figyelembe vetted, vagy megértetted volna.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Reset Elek #996 üzenetére
Objetkív azt írtad, nézd csak vissza....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Reset Elek #992 üzenetére
Obinak is hívjuk....
Mégse gondolunk ilyenkor Rá...
A másik fogalmat már nem is linkelem....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Szten Márs #980 üzenetére
Objektív-zavaró tárgy-téma . Ha ez a sorrend, elébe állhatok a tárgynak, hogy ne szerepeljen a képen, míg telével nem feltétlenül tehetem meg, hogy kikerülöm. Persze beállított portrénál igen, de olyat még keveset csináltam.
Portrén én nem a művészi értelemben vett arcképeket értem itt, hanem a személyekről készült emlékképeket.... -
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Szten Márs #974 üzenetére
Nekem már a 70 is sok általában benn portréra, nem tudok hátrébb lépni, ha muszáj. Általában a 40-80 közötti fókusztáv lenne számomra az ideális portréra beltérben. Van mikor egy-két méter csak a lehetséges munkatávolság, persze főleg gyerekekkel "dolgoztam" eddig ez ügyben. /a Tamron 70-300-nál a 95cm már a makro munkatávja
/
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Szten Márs #972 üzenetére
Kisebb szobában érdekes képek adódhatnak 135-ön....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Szten Márs #917 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez gondolom jó vásár lehet....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest