Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
veterán
aki képben van a mindenféle régi obik áraival, mennyit érnek ezek?:
Nikkor 50/1,4 Ai-S
CZJ Biotar 58/2, EXA mount
CZJ Olympia Sonnar T 180/2,8, EXA mount
CZJ MC Sonnar 180/2,8, P6 mount -
rbalint88
veterán
válasz
Rapid136
üzenetére
Az biztos, hogy (pár éve néztem) 1000-1500 dollárt nem adnék érte. Örököltem, örülök neki, vigyázok rá és megbecsülöm

A leírt hibákkal egyetértek, de a mosodája tényleg eléggé befosós. Nyilván egy mai, korszerű rendszerobjektívéhez nem mérhető a képminősége és a karakter nem ér ennyi pénzt, a tizedét még talán igen. De őszintén szólva én inkább rendszerobit vadásznék már ilyen 30ezer fölötti áron (Fujira, mert ott az összes rendszerobi legalább jó, ha nem inkább kiváló), a manuálozás az kb a ropiért beszerezhető üvegekkel jó, ami a MILC-ezés miatt egyre kevésbé megvalósítható
Más kérdés: Pentacon Six obikat van értelme Fujira adapterezni? ahogy néztem, azért elég combos a bázistávbeli különbség, mondjuk a 80/2,8 kicsi, de a 180/2,8 Olimpia vicces lenne úgy

-
rbalint88
veterán
No, betrollkodok pár képpel:
Flektogon 35/2,8Pana G3 vázon
Biotar 75/1,5 Fuji X-PRO1, imádom ezt a szettet
ez teljesen sooc jpeg.
Nikkor 50/1,4 Pana GF5
No mára ennyi, sajnos a Biotar 58/2-vel nincsenek képek a flickrin, de az valahogy nem annyira éles, azt is használom a legkevesebbet emiatt. -
rbalint88
veterán
válasz
fulemuless
üzenetére
még visszamehetsz az iskolapadba a trollképzőben, ez a produkció egy kettes alára elég.
ha pedig véletlenül komolyan gondolnád, amit írsz, akkor csak a saját tudatlanságodat, tájékozatlanságodat reklámozod. érdemes lenne utánanézni a nagyvonalúan lefikázott technológiáknak (rangefinder, MILC), sőt, gyakorlati tapasztalatot szerezni velük. minden tisztelettel
-
rbalint88
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez teljesen sooc jpeg.
ez elég gáz.