Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
veterán
válasz
Rapid136
üzenetére
Az biztos, hogy (pár éve néztem) 1000-1500 dollárt nem adnék érte. Örököltem, örülök neki, vigyázok rá és megbecsülöm

A leírt hibákkal egyetértek, de a mosodája tényleg eléggé befosós. Nyilván egy mai, korszerű rendszerobjektívéhez nem mérhető a képminősége és a karakter nem ér ennyi pénzt, a tizedét még talán igen. De őszintén szólva én inkább rendszerobit vadásznék már ilyen 30ezer fölötti áron (Fujira, mert ott az összes rendszerobi legalább jó, ha nem inkább kiváló), a manuálozás az kb a ropiért beszerezhető üvegekkel jó, ami a MILC-ezés miatt egyre kevésbé megvalósítható
Más kérdés: Pentacon Six obikat van értelme Fujira adapterezni? ahogy néztem, azért elég combos a bázistávbeli különbség, mondjuk a 80/2,8 kicsi, de a 180/2,8 Olimpia vicces lenne úgy

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest