- Yettel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
és mennyi?
tudom hogy volt... de valójában mennyire terjedt el és kapsz obikat? pen név is abból számrazik, de ettől még nem opció, pláne nem értelmes áron, főleg nem a magyar piacon. tehát gyakorlatilag apscre nincs értelmes manuál alternatíva a kit obival szemben, hacsak nem hajlandó sokat költeni.
és ekkor is inkább 10-22 és társai mert még azokra sem voltak igazán UWA dolgok jellemzőek, vagy csilagászati lesz az ára.de tény rosszul fogalmaztam. Az elhanyagolható helyesebb lett volna.
-
gcsikos
tag
Hát kétségtelen, hogy AF alap opció, de nem mindig. Pl. olcsón akarja az ember az obiparkot fejleszteni és NEX-sze van, akkor járható az út. Van a Sonynak egy olyan fícsőrje, amikor beállítható méretben és ideig felnagyítja a fókuszálni kívánt képrészletet, akkor könnyű manuálisan állítani, még mozgó dolgokra is. A másik, hogy az élessé váló kontúrok abban a pillanatban tetszőlegesen állítható színnel beszíneződnek. Én vörösre állítom és nagyon jól működik. A másik, hogy volt egy idő, amikor MF-es gépekkel dolgoztam, az AF még fejben sem volt. Fotóztam focit, F1-et, gyorsasági motorkerékpár versenyt, de nemigen volt életlen képem, gyakorlás kérdése. Ebben az a legszebb, hogy a Nikonnak már volt AF-es gépe 1983-ban az F3-as. Sokáig be sem kapcsoltam, mert egy felém haladó csigát sem állított élesre
Most azért keresek egy hasonló átfogású lencsét, amit említettél (Zuiko 40-150), mert jókat hallottam róla és a Sony rendszerobija, az 55-210-es SEL, több, mint 100 ezer. -
killmz
csendes tag
Jah, az engem sem érdekel már, h mi kerül az EXIF-be.
Meg azt is vágom, h a kezem az AF motor, viszont ahhoz a gépnek AF-ben kéne lennie, nem??
(nekem mf-re vált ahogy felcsavarom az átalakítót-és nem hazudik semmit
, ilyenkor már nem aktív a fókuszszenzor)
h van ez, tudna vki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest