- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Dilettánsként megjegyezném, hogy ha lenne egy ilyen egyszerű három csavar kiszed, bajonettet cserél, csavarok vissza módszer az m42-nikon megoldásra főleg végtelennel, akkor miért venne mindenki üveges átalakítókat, főleg drágákat a jobb minőségért, ha van ilyen olcsó megoldás is?
-
spanyoll
addikt
Ez a pentacon 200/4 elég jó móka. Ha jó áron mérik lehet beszerzek egyet ...
-
spanyoll
addikt
tárgytalan, már leesett
-
spanyoll
addikt
válasz
Mr.Csizmás #2352 üzenetére
Vagy ebay.de ... lehet amúgy, hogy az lesz a vége, mert itt várni nem akarok, onnan meg viszonylag hamar megjönne. A jövő héten lehet, hogy bejátszom ezt, bár akkor meg a húsvét miatt lesz a kis tolódás, bár belefér.
-
spanyoll
addikt
válasz
salesman #2350 üzenetére
Az Arany János utcánál van egy ilyen kisebb boltocska, vannak újabb obik is, de sok van sima manuál vázra, meg régi gépek. Ott volt egyszer, akkor nem volt cashem, aztán azóta hiába megyek be, egyszer sincs.
Most mondta az emberünk, hogy TALÁN jövő héten lesz, de akkor is csak üveges és az is tizenikszezerért.. -
spanyoll
addikt
Baszki van egy régi obikat árusító bolt, eddig mindig volt ott m42 nikon átalakító amikor bementem, erre most mentem volna megint, de nem volt. Lusta vagyok ebayről rendelni, mert egy örökkévalóság mire megjön, vaterára meg lusta vagyok regelni
-
spanyoll
addikt
A csúnyáját .. nem volt m42-es átalakítójuk. No mindegy, akkor várat magára.
-
spanyoll
addikt
válasz
Mr.Csizmás #2155 üzenetére
Jaja, az lesz belőle
Holnap délelőtt elmegyek veszek egy szép kis átalakítót ( se nem chipes, sem pedig üveges) sima mezítlábas, aztán megnézem, hogy mit tudok kihozni a helios 44m-bőlAmúgy egy kis noobkérdés: mivel a nem_üveges_átalakítónál nincsen végtelen, mert a tükörakna túl kicsi, ezért mi a teendő? Ergo gondolom belóg az obi a végén. Viszont akkor hogy tudom kitapasztalni, hogy mennyi az ami még nem gázos? Vagy hogy veszem észre?
Bocsesz, ha végképp hülyeség, de inkább megkérdezem mintsem elb@szarintsam a masinériám -
spanyoll
addikt
válasz
Mr.Csizmás #2153 üzenetére
Biztos én néztem rosszul de ott még drágábban láttam a dolgokat mint ebayen.
-
spanyoll
addikt
válasz
Mr.Csizmás #2150 üzenetére
Ó köszi. Utánanéztem a jó öreg ebayen, de úgy látom, hogy mindegyik ilyen 200$-tól kezdődik, márpedig annyi pínzem nincs most sajna. Kell az a fránya vaku
Na azért köszi, megjegyzem ezt a postot, amint lesz mani már veszem is szerintem a samyang 8mm-t vagy a peleng-et
-
spanyoll
addikt
No lett egy kis pénzem, így megkívántam valami manuál nagylátót...
Érdeklődnék, hogy mit tudtok ajánlani így az alsó / közép árkategóriából?
12-24 zoom vagy fix az ami érdekelne, de ha van olcsó halszem (van?), akkor azok felé is szívesen kacsintgatok
szerk: Ja és kifelejtettem a legfontosabbat: egy nikon d300ra kerülne fel az üveg.Köszi előre is a segítséget!
-
spanyoll
addikt
A régebbi Nikonoknak milyen bajonettje van? Olyan mint a mostaniaknak nem? Csak mert ha igen akkor lenne egy obim talán pluszban ...
-
spanyoll
addikt
Hú de megcsavarodott akkor most az egész
Végül mi lesz és mi nem?
-
spanyoll
addikt
válasz
Mr.Csizmás #1969 üzenetére
Ez szerencsére pont egy 50 f/2-esre kéne, de könnyen meglehet, hogy csordogál majd hozzá később még 1-2 manuál obi, aztán akkor tényleg zavaró lehetne.
-
spanyoll
addikt
válasz
Mr.Csizmás #1967 üzenetére
NA! Jogos, akkor keresek valamit és rendelem is szerintem. Köszi
mod: ja és venni a helioshoz 2 kupakot, mert az valamiért nincs
-
spanyoll
addikt
Ez Nikon , nem Canon
Azért kéne elvileg lencsés mert a Nikonoknak ha jól tudom kisebb az aknája, ergo nem tenne a legjobbat neki egy lencse nélküli ...
Ezért kéne a lencsés, hiába rontja a minőséget (megaztán azért a pár ezer forintért egy próbát megér).
A kérdés már csak az, hogy mennyire van különbség adapterek között, mert láttam 10$ért is, de 20-25ért is. Na mindegy, várom a tippeket chipes és anélküli verzióra -
spanyoll
addikt
Most készülök venni a d300-amhoz egy átalakítót, mégpedig egy helios 44m 2/58 miatt.
Fentebb azt írtátok, hogy ehhez csak lencsés adapter jó, különben nincs végtelenem.
Milyen tudnátok ajánlani? Nem feltétlenül kell chipes, bár nem hátrány -
spanyoll
addikt
Sziasztok! Első körben az lenne a kérdésem, hogy ajánljátok-e egy d300ashoz egy helios 2/58 obi miatt az adaptervételt (persze később még jönne hozzá 1-2 manuál obi)?
A másik, hogy az én vázammal lehetne-e már végtelenre állítani a fókuszt vagy sem?
Ja és ha szerintetek megéri meg minden akkor milyen adaptert ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces videók
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - GYÁRI GARI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged