- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fefe9
tag
Én arra jöttem rá, hogy talán a legfontosabb dolog, amire a fotózásnál, és főleg a manuális obiknál szükség van, az a türelem. Főképp az elején rengeteg időt kell rászánni, hogy kiismerd a rendelkezésedre álló eszközöket. Az is jó, ha tudod, milyen végeredményt vársz el, akkor már az irány is megvan, hogy merre indulj.
Látom, van LEGO nálatok is, az hálás téma, kismillió lehetőséggel. Első körben szvsz. nézz szét Flickr-ön, keress LEGO-s csoportokat, képeket, biztos kapsz inspirációt. Az elején, amikor csak a Helios-om volt, sokat kísérleteztem a figurákkal, próbáltam rájönni a DOF összefüggéseire, leraktam két figurát egymás mögé, kicsit eltolva, aztán variáltam rekesz/záridő/élesség hármast (mondjuk kellet kis idő, mire egyáltalán az alapokra rájöttem, és még nagyon az elején vagyok, bőven van még sok dolog, amiről halvány fogalmam sincs).
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest