Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Európába készül, F1-es festéssel áll a Realme rajtrácsra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
az az 50/1.8 azért nem egy szuper obi sztem, és az építési/anyagminősége is bűnrossz még egy industarhoz képest is, ráadásul csak 1.8-as, manuálban olcsóért vannak 1.4-esek is, na meg az örvény meg pszichó bokeht sem tudja a canon 50-es

(#6703) copass: ja lehet valamit benéztem, de én úgy láttam tesztképek alapján, hogy képminőségben a canon-nál is gyengébb. persze annyiért ne legyenek az embernek magas elvárásai...
-
Elektrosokk
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
valóban, de canonnal nehézkes is nekem. nem arra való szerintem. de Én imádom a manuál üvegeket a magam örömére. meg az egész folyamatot... felmerül egy optika, olvasol róla, vágysz rá, aztán megveszed.

a samsungra is csak azért fogok venni egyetlen darab af obit mert manuállal nem megy a körpanoráma
Van pár régi optika aminek kimondottan szeretem a karakterét, a színeit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest