Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Ez mind szép és jó, meg igaz is. Elfogadom, hogy sokan bele vannak habarodva a MILC-ekbe, és hogy manuálra kiválóak! (tudom focus peaking, EVF, nagyítható kereső, meg vázstabi!)
DE! Ez a gombhoz kabátot esete! Én a tükrösre voksoltam, erre próbálok építkezni, ezzel kell főzni. Akár használt MILC-et, akár újat vennék a manuál üvegekhez, mindenhogy plusz kiadás lenne, két rendszert meg nincs értelme fenn tartani, annyira nem megy jól, a kihasználatlanságot meg nem szeretem! Addig amíg a D5100 tudását, fogását nem dobják utánam potom pénzért, addig hallani se akarok a m4/3-ról! (legyen legalább belépő tükrös méretű váza, beépített kereső, beépített vaku, 5-600 képes akku idő, és legalább d5100 képminőség, 300 ezer lett, maradhat? öööö, inkább felejtsük el)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- 32 óra üzemidővel HC-X1500 VW-HU1E-K RODE NTG5 kizárólag egyben eladó!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 560 / 4200 expoval )
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest