Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Erre nem is gondoltam. De hát végülis aki publikálja a képeit annak begyűjthetők bárhonnan, ahova feltölti. Most tökmindegy, hogy hozzá töltöm fel vagy idejön PH-ra és lementi azt, amit a kepfeltoltes.hu-ra töltöttem fel, én nem így gyűjtenék képeket ha lopni akarnék, hanem végigjárnám a galériákat és lementeném ami nekem kell, sokkal egyszerűbb. Szerintem inkább ingyen csinált magának némi pénzt azzal a kevés reklámmal ami az oldalán van. Megakadályozni úgy sem tudom, hogy begyűjtsék a képeimet, csak ha nem publikálom őket soha sehol, de akkor meg minek fotózok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Nikon z 20mm f/1.8 S Újszerű!
- Eladó Nikon D5300 ajándék FIX 50-es obival (Autofokusz nemműködik)
- Alacsony expós, nagyon szép állapotú D7200 + fix35 objektív és kit obi eladó táskával,tartozékokkal!
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest