Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
Zozzant
üzenetére
Majdnem Minoltám lett... az lett volna ha a Dynax 7d és 5d nem hiánycikk 2006 nyarán-őszén-telén (akkor vettem a d50-et). Minolta A1 bridge-ről váltottam volna, ha utánaolvasol, akkor meg fogod érteni hogy szívesen maradtam volna a márkánál...
Pentaxból anno talán (nem emlékszem sziklaszilárdan) k100d volt még csak, és azt hiszem nem győzött meg annyira kézbe véve, vagy akkor nagyon nem lehetett semmi obit kapni hozzá? Franc emlékszik. A kanyont a 350d (számomra értelmezett) kényelmetlensége miatt zártam ki, a mutatóujjamnak irtó kényelmetlen volt az első (egyetlen) tárcsa. A d50-en az egyetlen tárcsa jó helyen van.Na meg 2006-ban még nem gondolkodtam ilyeneken hogy manuális obikkal való játék

"Éles helyzetben" (nem mintha ebből élnék persze) fotózni nem tudnék velük, elkényelmesedtem. Ha 15-20 évvel hamarabb kezdett volna érdekelni a fotózás, akkor biztos Zenitem/Prakticám lett volna, biztos hozzáedződöm a full manuálhoz, de akkoriban a kis focus free filmes kompakt magunkkal hurcolását se éreztük feltétlen muszájnak (a kicsit drágább AF-es de full auto Fuji filmes kompakt meg drága volt, ezáltal féltve volt); szóval nem voltunk fotófüggők, agyban raktároztuk el az emlékeket
Szóval ma végülis az immár jócskán a 21. században vett Prakticával jól elvagyok, azzal tulajdonképpen jut elég a manuális játékból.
Ha nagyon megszaladna a szekér, akkor a Nikon váz újabbra cserélése mellett lehet hogy vennék egy használt Pentax dslr-t ilyen játékra - de az is lehet hogy akkor inkább valami újkori N obira költeném, passz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest