- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
Zozzant #2940 üzenetére
Majdnem Minoltám lett... az lett volna ha a Dynax 7d és 5d nem hiánycikk 2006 nyarán-őszén-telén (akkor vettem a d50-et). Minolta A1 bridge-ről váltottam volna, ha utánaolvasol, akkor meg fogod érteni hogy szívesen maradtam volna a márkánál...
Pentaxból anno talán (nem emlékszem sziklaszilárdan) k100d volt még csak, és azt hiszem nem győzött meg annyira kézbe véve, vagy akkor nagyon nem lehetett semmi obit kapni hozzá? Franc emlékszik. A kanyont a 350d (számomra értelmezett) kényelmetlensége miatt zártam ki, a mutatóujjamnak irtó kényelmetlen volt az első (egyetlen) tárcsa. A d50-en az egyetlen tárcsa jó helyen van.Na meg 2006-ban még nem gondolkodtam ilyeneken hogy manuális obikkal való játék
"Éles helyzetben" (nem mintha ebből élnék persze) fotózni nem tudnék velük, elkényelmesedtem. Ha 15-20 évvel hamarabb kezdett volna érdekelni a fotózás, akkor biztos Zenitem/Prakticám lett volna, biztos hozzáedződöm a full manuálhoz, de akkoriban a kis focus free filmes kompakt magunkkal hurcolását se éreztük feltétlen muszájnak (a kicsit drágább AF-es de full auto Fuji filmes kompakt meg drága volt, ezáltal féltve volt); szóval nem voltunk fotófüggők, agyban raktároztuk el az emlékeket
Szóval ma végülis az immár jócskán a 21. században vett Prakticával jól elvagyok, azzal tulajdonképpen jut elég a manuális játékból.
Ha nagyon megszaladna a szekér, akkor a Nikon váz újabbra cserélése mellett lehet hogy vennék egy használt Pentax dslr-t ilyen játékra - de az is lehet hogy akkor inkább valami újkori N obira költeném, passz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest