Hirdetés
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
surami
tag
Hát még én milyen kíváncsi vagyok.
2-3 héten belül elvileg itt kell lenniük.Innen van az infó amúgy (163-tól), hogy olyan adapter kéne a Mir-24N-hez, aminek nincs hátsó pereme. Nekem ez teljesen kínai, mert életemben nem fogtam még egy régi manuális obit és M42-es adaptert sem a kezemben. Kostas-ra ráírtam és ő ajánlotta a fentebb említett adaptert.
Okosabb leszek mikor itt vannak a cuccok. Remélhetőleg gigszer se lesz és minden működni fog.
Amúgy azt gyanítanám még az esetedben, hogy ahogy johnjohn is írta, az adapter karimája nem mindegy milyen vastag. Gondolom az sem jó, ha túl vékony és az sem ha túl vastag. Egy próbát megérne nálad, hogy vastagabb karimát előidézel valahogy. Tehát az obi kicsit távolabb kerül az érzékelőtől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- BestBuy topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
2-3 héten belül elvileg itt kell lenniük.