- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
surami
tag
Hát még én milyen kíváncsi vagyok.
2-3 héten belül elvileg itt kell lenniük.
Innen van az infó amúgy (163-tól), hogy olyan adapter kéne a Mir-24N-hez, aminek nincs hátsó pereme. Nekem ez teljesen kínai, mert életemben nem fogtam még egy régi manuális obit és M42-es adaptert sem a kezemben. Kostas-ra ráírtam és ő ajánlotta a fentebb említett adaptert.
Okosabb leszek mikor itt vannak a cuccok. Remélhetőleg gigszer se lesz és minden működni fog.
Amúgy azt gyanítanám még az esetedben, hogy ahogy johnjohn is írta, az adapter karimája nem mindegy milyen vastag. Gondolom az sem jó, ha túl vékony és az sem ha túl vastag. Egy próbát megérne nálad, hogy vastagabb karimát előidézel valahogy. Tehát az obi kicsit távolabb kerül az érzékelőtől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi hangfal építés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- League of Legends
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Háztartási gépek
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest