Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
surami
tag
Hát még én milyen kíváncsi vagyok.
2-3 héten belül elvileg itt kell lenniük.Innen van az infó amúgy (163-tól), hogy olyan adapter kéne a Mir-24N-hez, aminek nincs hátsó pereme. Nekem ez teljesen kínai, mert életemben nem fogtam még egy régi manuális obit és M42-es adaptert sem a kezemben. Kostas-ra ráírtam és ő ajánlotta a fentebb említett adaptert.
Okosabb leszek mikor itt vannak a cuccok. Remélhetőleg gigszer se lesz és minden működni fog.
Amúgy azt gyanítanám még az esetedben, hogy ahogy johnjohn is írta, az adapter karimája nem mindegy milyen vastag. Gondolom az sem jó, ha túl vékony és az sem ha túl vastag. Egy próbát megérne nálad, hogy vastagabb karimát előidézel valahogy. Tehát az obi kicsit távolabb kerül az érzékelőtől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2-3 héten belül elvileg itt kell lenniük.