- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
válasz
Rapid136 #13830 üzenetére
1500-ért hirdettem egyben VLC3 + Super TL vázat, majd később ingyen elvihetőre módosítottam a hirdetést. Senki nem jelentkezett érte, úgyhogy végül sajnos a 120 literes kukánkban kötött ki.
A Zenit TTL és Zenit E vázam SL3 vakuval szintén ingyen elvihető. Egy érdeklődő volt rá, de napok óta nem jelentkezett érte az illető. A hét végéig még várok, aztán hétfőn jön a kukásautó...
A könyveimet is nem tudom már, hogy milyen olcsón adjam, egyszerűen nem kell senkinek. Ez van. -
bercsi
aktív tag
válasz
Rapid136 #13830 üzenetére
Keresgéltem, de találtam pár fajtát és nem igazán igazodtam ki köztük.Az enyém konkrétan ez.
Kicsit nehezen jár a fókuszgyűrű, elég száraz hangja van gondolom a kenése nem megfelelő. A rekesszel szerencsére nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest