Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
Ma lőttem vele jó pár képet, és egy szóban a véleményem: fantasztikus

Pár minta (zip fájl): LINK A képek f3,5-ön készültek, OOC jpg-k Sony A7-ből.Vettem azért hozzá egy Contax közgyűrű sort (igen, igen, G.A.S.... tudom
). Amúgy érdekességként: volt egy magyar eladótól az ebayen, ráírtam (magyarul), hogy vannak-e hozzá kupakok, doboz, stb. Ugyanakkor ráírtam egy japán eladóra is, hogy adná-e valamivel olcsóbban a szettet?
A magyar eladó azóta sem válaszolt, a japán rá két órára küldte a csökkentett árajánlatát...
-
tailor
őstag
Milyen...szép!
Nagyon régóta vadásztam már egyre, de úgy elszálltak az árai (és ráadásul ritka is)... Ez sem volt olcsó, de legalább patika
Még csak banális képeket lőttem vele, de látszik már, hogy penge darab - mondjuk én botrányosan rossz makró obit még nem láttam.fattyu
1:2, az összes ML makró ennyit tud alapesetben. Nézek majd hozzá közgyűrűt, bár annyira nem pöcörget az 1:1, lévén van egy harmonikakihuzatom, ami tud akár 3:1-et is
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Amúgy érdekességként: volt egy magyar eladótól az ebayen, ráírtam (magyarul), hogy vannak-e hozzá kupakok, doboz, stb. Ugyanakkor ráírtam egy japán eladóra is, hogy adná-e valamivel olcsóbban a szettet?
Még csak banális képeket lőttem vele, de látszik már, hogy penge darab - mondjuk én botrányosan rossz makró obit még nem láttam.