Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
Milyen...szép!
Nagyon régóta vadásztam már egyre, de úgy elszálltak az árai (és ráadásul ritka is)... Ez sem volt olcsó, de legalább patika
Még csak banális képeket lőttem vele, de látszik már, hogy penge darab - mondjuk én botrányosan rossz makró obit még nem láttam.fattyu
1:2, az összes ML makró ennyit tud alapesetben. Nézek majd hozzá közgyűrűt, bár annyira nem pöcörget az 1:1, lévén van egy harmonikakihuzatom, ami tud akár 3:1-et is
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon régóta vadásztam már egyre, de úgy elszálltak az árai (és ráadásul ritka is)... Ez sem volt olcsó, de legalább patika
Még csak banális képeket lőttem vele, de látszik már, hogy penge darab - mondjuk én botrányosan rossz makró obit még nem láttam.