Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone Air - almacsutka
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loopus
tag
Igen, vegul en is odajutottam, hogy gyakorolni kell
. Probaltam kicsit modositani a dioptriakorrekciot ottokar javaslata szerint (mondjuk eddig senm voltak eletlenek a keresoben jelzett parameterek) de valahogy "mashogy kell nezni" ha jo eredmenyt akarok (nem tudom megfogalmazni jobban) ami egyelore szemfaraszto dolog. A "rablendezest" tenyleg kiprobaltam meg regebben, de azzal meg a szandekolt dof-ot rontom el...
. No de sebaj, rendeltem egy af-confirm adaptert vegul, ha megjon remelem javul a helyzet. (amugy meg azt vettem eszre, esti felveteleknel meg jobb is sokszor a mf, mert pl a kitobi autofokusza eleg sokat vacakol es pl egy koncerten inkabb legyen egy picit eletlen a kep, mint hogy ne tudjak kesziteni egyet sem a lassusag miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Probaltam kicsit modositani a dioptriakorrekciot ottokar javaslata szerint (mondjuk eddig senm voltak eletlenek a keresoben jelzett parameterek) de valahogy "mashogy kell nezni" ha jo eredmenyt akarok (nem tudom megfogalmazni jobban) ami egyelore szemfaraszto dolog. A "rablendezest" tenyleg kiprobaltam meg regebben, de azzal meg a szandekolt dof-ot rontom el...
. No de sebaj, rendeltem egy af-confirm adaptert vegul, ha megjon remelem javul a helyzet. (amugy meg azt vettem eszre, esti felveteleknel meg jobb is sokszor a mf, mert pl a kitobi autofokusza eleg sokat vacakol es pl egy koncerten inkabb legyen egy picit eletlen a kep, mint hogy ne tudjak kesziteni egyet sem a lassusag miatt)