- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi mindenkinek, igyekszem
Nem akarok márkaháborút kirobbantani, de mint tudjáttok, ez előtt a Sony A5000 előtt Canon Eos 700D-m volt, amit + obikkal tartozékokkal kb 360.000Ft-ra bővítgettem pár hónap alatt (ebből az alapgép volt 18-55 kitobival 167), s közel sem voltam elégedett a képeimmel, mint most ezzel a 100.000-se Sony géppel. pedig akkor is volt már Helios-om, de valahogy, nem, na
Valahogy a Sony színeit, dinamikáját érzem magaménak, ráadásul (nem tom a nagyobb érzékelő, jobb RAW-JPG motor) sztem a Sony 100%-os belenagyítás mellett szemmel láthatóan szebb képeket készít kisebb zajjal mint a Canon.
Kérdésekre visszatérve: a FocusPeak folyamatosan be van kapcsolva, valamint a belenagyítás a súgó gombra téve. De ez csak tegnap óta. Amik fent vannak képek, azok még csak sima FocusPeak-al készültek. Belenagyítva még frankóbb, sztem ki lehet hozni a maximumot velük a fókuszálásból. Ja és belenagyításnál ha megnyomom a jobbra nyilat, igen, még tovább nagyít.
Ja, és A5000-nél semmi lag nincs se belenagyításnál, se FP-nél, se együtt a kettőnél
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt a Battlefield 6, óriási az érdeklődés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest