Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi mindenkinek, igyekszem
Nem akarok márkaháborút kirobbantani, de mint tudjáttok, ez előtt a Sony A5000 előtt Canon Eos 700D-m volt, amit + obikkal tartozékokkal kb 360.000Ft-ra bővítgettem pár hónap alatt (ebből az alapgép volt 18-55 kitobival 167), s közel sem voltam elégedett a képeimmel, mint most ezzel a 100.000-se Sony géppel. pedig akkor is volt már Helios-om, de valahogy, nem, na 
Valahogy a Sony színeit, dinamikáját érzem magaménak, ráadásul (nem tom a nagyobb érzékelő, jobb RAW-JPG motor) sztem a Sony 100%-os belenagyítás mellett szemmel láthatóan szebb képeket készít kisebb zajjal mint a Canon.
Kérdésekre visszatérve: a FocusPeak folyamatosan be van kapcsolva, valamint a belenagyítás a súgó gombra téve. De ez csak tegnap óta. Amik fent vannak képek, azok még csak sima FocusPeak-al készültek. Belenagyítva még frankóbb, sztem ki lehet hozni a maximumot velük a fókuszálásból. Ja és belenagyításnál ha megnyomom a jobbra nyilat, igen, még tovább nagyít.
Ja, és A5000-nél semmi lag nincs se belenagyításnál, se FP-nél, se együtt a kettőnél

Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LED világítás a lakásban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elite: Dangerous
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- 32 óra üzemidővel HC-X1500 VW-HU1E-K RODE NTG5 kizárólag egyben eladó!
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro objektív + UV / Újszerű /
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem akarok márkaháborút kirobbantani, de mint tudjáttok, ez előtt a Sony A5000 előtt Canon Eos 700D-m volt, amit + obikkal tartozékokkal kb 360.000Ft-ra bővítgettem pár hónap alatt (ebből az alapgép volt 18-55 kitobival 167), s közel sem voltam elégedett a képeimmel, mint most ezzel a 100.000-se Sony géppel. pedig akkor is volt már Helios-om, de valahogy, nem, na