- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki1986
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb váz/rendszer régi manuál obik használatára? Gondolkodok rajta, hogy belevágjak, de nem tudom melyik gép lenne az ideális. Most Nikonnal fotózok, ami ugye nem ideális, ezért gondoltam, hogy beszállnék egy másik rendszerbe. Csak ugye melyikbe.
Van a Sony A7 vonal, full frame kép, stabilizátor (A7 II esetén), olcsó adapterek, stb. Kézenfekvő lenne. Sony A6000-es széria nem érdekel.
Ott van akkor a Fuji rendszer is, pl. egy használt X-T1, szép nagy keresővel, jó fókuszálási segédekkel, vintage feeling megvan totálra. De nincs stabi, és az adapterből is drágább kell (mindenképpen speedboosteres adaptert vennék -> full frame kép a cél).
Meg hát ott vannak az m4/3-os cuccok, speedboosterrel ezek is hozzák kb. azt a képi világot mint a FF. Ezekkel viszont nem nagyon vagyok képben, a pici szenzor se annyira csábító. De biztos ennek a rendszernek is van sok előnye.Szóval nem tudom merrefelé induljak el. Ki mit használ, mit javasolna?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Küszöbön az androidos PC-k
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 10
- Energiaital topic
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest