- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Apple Watch
- Powerbeats Fit néven érkezik új Beats fülhallgató
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki1986
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb váz/rendszer régi manuál obik használatára? Gondolkodok rajta, hogy belevágjak, de nem tudom melyik gép lenne az ideális. Most Nikonnal fotózok, ami ugye nem ideális, ezért gondoltam, hogy beszállnék egy másik rendszerbe. Csak ugye melyikbe.
Van a Sony A7 vonal, full frame kép, stabilizátor (A7 II esetén), olcsó adapterek, stb. Kézenfekvő lenne. Sony A6000-es széria nem érdekel.
Ott van akkor a Fuji rendszer is, pl. egy használt X-T1, szép nagy keresővel, jó fókuszálási segédekkel, vintage feeling megvan totálra. De nincs stabi, és az adapterből is drágább kell (mindenképpen speedboosteres adaptert vennék -> full frame kép a cél).
Meg hát ott vannak az m4/3-os cuccok, speedboosterrel ezek is hozzák kb. azt a képi világot mint a FF. Ezekkel viszont nem nagyon vagyok képben, a pici szenzor se annyira csábító. De biztos ennek a rendszernek is van sok előnye.Szóval nem tudom merrefelé induljak el. Ki mit használ, mit javasolna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Ingatlanos topic!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- További aktív témák...
- GoPro Chest Mount
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Canon EOS R8 full-frame fényképező 16mm f/2.8 STM tájkép objektívvel (újszerű, garancia, biztosítás)
- Csak kipróbált Sony a6700 4év Gari + Sigma 30mm 1.4 DC DN Külön-külön is
- Canon EF 16-35mm f/4L IS USM objektív - Újszerű -
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest