Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
Csari93
üzenetére
A CZJ-t jobb kezelni, kisebb és a képalkotása "leica-sabb". Nehéz megmagyarázni mire is gondolok ezzel (a színek, a tónusgazdagság, kontraszt és élesség valamiféle harmóniája), dián határozott volt a különbség. Digin már nem annyira.
De ez nem azt jelenti, hogy az egyik lada a másik meg merci, csak az olcsó felső közép kategóriából két eltérő karakterisztikájú objektív. Gyenge 135-össel szinte nem is lehet találkozni, nagyot tévedni nem lehet.
Általában a CZJ-nél maradnak az emberek. Az idők során 3-at is eladtam, mert mindig jobbat akartam vagy gépet váltottam, de nagyságrenddel csak az EF 135/2L volt jobb.
.
Mióta van milcem vettem vagy 6-8 135-öst,. mert újra belekerültem a mókuskerékbe hogy picivel jobbat vegyek, de maradt a CZJ, csak egy noném 135/2,8 tudta megközelíteni.
De a harcot még nem adtam fel... Kell szerezzek egy Vivitar 135,2,8 CF-et (62mm-es szűrőmenet) és egy Auto Sears 135/2,8 -at. Ezekre még kíváncsi vagyok. Valószínűleg a Vivitar jobb képminőséget adna mint a CZJ de a méret is számit.
.
Sajnos nincsenek összehasonlító tesztek, meg kell tapasztalni,
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Byintek Love U14 Projektor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest