Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
válasz
catroot
üzenetére
Oh, hát ez tényleg becsillan
Akkor valószínűleg én nem voltam figyelmes erre anno... A kitobinál elég nagy a szórás minőségben, ahogy eddig olvastam - van, akié átlagon aluli, de rumos kolléga pl. egy elég jót fogott ki.Ettől függetlenül én is eladtam a kitobit, és csak manuáloztam jó ideig, de aztán jött egy jóárasított FE24-70, amit magamévá tettem
Persze a manuál-szerelem megmaradt, nagyrészt azokat használom, de néha azért jól jön az AF.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor valószínűleg én nem voltam figyelmes erre anno... A kitobinál elég nagy a szórás minőségben, ahogy eddig olvastam - van, akié átlagon aluli, de rumos kolléga pl. egy elég jót fogott ki.
Persze a manuál-szerelem megmaradt, nagyrészt azokat használom, de néha azért jól jön az AF.