Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CollectoR
aktív tag
válasz
masterful87
üzenetére
Szét kell szedni amennyire csak szükséges, hogy az összes külsőleg látható elemet be lehessen fogni tokmányba. Nekem van egy esztergám, én oda fogtam be őket. Nagyon óvatosan kell, mert vannak igen vékony falú alkatrészek, amiket egy jobban megrántott tokmánykulccsal össze lehet zúzni. Ilyenkor ajánlatos valami betét, vagy támaszték legyártása. Én nem készítettem hozzá, mert belső pofával fogtam be szinte minden alkatrészét. A polírozásnak pedig több lépcsője van, elsőként durvább csiszolópapírral (attól függ, mennyire karcos a felület, 400-tól felfelé ajánlom) fokozatosan végig kell menni minden egyes darabon, emelve a szemcsefinomságot egészen 1200-ig (vagy feljebb). Aztán textildarab, vagy valamilyen hordozó kell, amire csiszolópasztát fel lehet vinni, ezzel szintén végig kell rajta menni. Ezek után jöhet a polírozópaszta, majd ha az ember tükröt akar belőle varázsolni, akkor fényező- és tükrösítőpaszta is létezik, ilyet viszont nem tartok itthon.

Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. (2220 / 4250 / 5800 expoval)
- Eladó Sony 55-210mm f/4.5-6.3 E OSS
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 560 / 4200 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Ulefone Armor 33 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő