- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CollectoR
aktív tag
válasz
masterful87 #10791 üzenetére
Szét kell szedni amennyire csak szükséges, hogy az összes külsőleg látható elemet be lehessen fogni tokmányba. Nekem van egy esztergám, én oda fogtam be őket. Nagyon óvatosan kell, mert vannak igen vékony falú alkatrészek, amiket egy jobban megrántott tokmánykulccsal össze lehet zúzni. Ilyenkor ajánlatos valami betét, vagy támaszték legyártása. Én nem készítettem hozzá, mert belső pofával fogtam be szinte minden alkatrészét. A polírozásnak pedig több lépcsője van, elsőként durvább csiszolópapírral (attól függ, mennyire karcos a felület, 400-tól felfelé ajánlom) fokozatosan végig kell menni minden egyes darabon, emelve a szemcsefinomságot egészen 1200-ig (vagy feljebb). Aztán textildarab, vagy valamilyen hordozó kell, amire csiszolópasztát fel lehet vinni, ezzel szintén végig kell rajta menni. Ezek után jöhet a polírozópaszta, majd ha az ember tükröt akar belőle varázsolni, akkor fényező- és tükrösítőpaszta is létezik, ilyet viszont nem tartok itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 6
- Tudományos Pandémia Klub
- Subaru topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest