Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CollectoR
aktív tag
válasz
masterful87
üzenetére
Szét kell szedni amennyire csak szükséges, hogy az összes külsőleg látható elemet be lehessen fogni tokmányba. Nekem van egy esztergám, én oda fogtam be őket. Nagyon óvatosan kell, mert vannak igen vékony falú alkatrészek, amiket egy jobban megrántott tokmánykulccsal össze lehet zúzni. Ilyenkor ajánlatos valami betét, vagy támaszték legyártása. Én nem készítettem hozzá, mert belső pofával fogtam be szinte minden alkatrészét. A polírozásnak pedig több lépcsője van, elsőként durvább csiszolópapírral (attól függ, mennyire karcos a felület, 400-tól felfelé ajánlom) fokozatosan végig kell menni minden egyes darabon, emelve a szemcsefinomságot egészen 1200-ig (vagy feljebb). Aztán textildarab, vagy valamilyen hordozó kell, amire csiszolópasztát fel lehet vinni, ezzel szintén végig kell rajta menni. Ezek után jöhet a polírozópaszta, majd ha az ember tükröt akar belőle varázsolni, akkor fényező- és tükrösítőpaszta is létezik, ilyet viszont nem tartok itthon.

Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OpenMediaVault
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest