- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pch
senior tag
válasz
fekete.puma #1718 üzenetére
Az csak azt jelzi, hogy az sda2 partíciód tiszta. Azaz nincs rajta hiba és nem lett kirugva alóla a rendszer. Ellenkező esetbe létrehoz s lost+found könyvárat.
Szóval amit írtál azzal semmilyen összefüggésbe nincs.
(Kicsit mélyebben kellene ismerni az alapokat /már bocs/ de úgy veszem észre eléggé hiányosak) -
pch
senior tag
válasz
fekete.puma #1715 üzenetére
Ha zavar:
https://wiki.archlinux.org/title/Silent_boot
ott a 6.-os pont -
pch
senior tag
válasz
Pista0001 #1706 üzenetére
Legutoljára mikor kipróbáltam a kde-t az alábbi hibákba futottam bele:
A google auth nem ment csak vagy 10.-re.
Nem ment a gdrive
Levelezésnél felraktam a kmail-t, na ott se ment a gmail
smb elször leszedte localba a filet és utána nyitotta meg (???)
Ezek nekem napi használatba vannak.
De persze kinek mi. Ez a jó, hogy nem kell erőlködni, hanem választasz másikat. -
pch
senior tag
válasz
fekete.puma #1697 üzenetére
Előtte ubuntu volt. De elkezdték rengeteg csomagnál eröltetni a snap-ot. Aztán felraktam at arch-ot és csak lestem mennyivel fürgébb lett minden. Utána kerestem egy olyan distribet ami már majdnem arch, de nem annyira rolling és több cucc van amit nem kell forgatni. Így lett a manjaro.
-
pch
senior tag
válasz
fekete.puma #1695 üzenetére
3 cégnél megy szerveren. 2 cégnél asztali gépeken is. Én nagyjából 4 éve használom otthon aztsalin és laptopon. Laptopról megy néha a mixxx is külső dj pulttal.
Már nincs is sajna szerver kadás.
Ez idő alatt egyszer volt gond, mikor a frissítés nem tette fel a kernelt. De usb-n bootolva megoldottam azt is.
Nekem bevált. -
pch
senior tag
válasz
Krissz80 #1688 üzenetére
a progikat is a csoportba kell raknod.
Használd itt is nyugodtam az archlinux doksit.
https://wiki.archlinux.org/title/Professional_audio
Ítt írja:
Arch Linux provides the package group pro-audio holding all relevant (semi-) professional applications. All applications in the pro-audio package group are JACK clients. Also lv2-plugins, ladspa-plugins, dssi-plugins, vst-plugins and clap-plugins are subgroups of the pro-audio group.De ott a teljes leírás.
-
pch
senior tag
válasz
Petya XT #1663 üzenetére
Én a stable kiadást használom. Nem nagyon volt még, sőt sose, hogy nem indult volna el frissítés után. Sőt, hogy emeljem a tétet, van egy cégem ahol 6 asztali gépen fut, és 2 szerveren is. Anno még volt szerver kiadás akkor lett felrakva, azóta csak update.
Nekem is csak update volt az asztalin, illetve az van egy laptopon, azzal se volt sose gondom. Pedig arról néha még zenélek is. Szerverből az előbb említett 2db-on kívül még üzemeltetek 4-et. Ezeken php+sql+apache fut. Azokkal sincs gond, pedig van olyan ahova fél évente jutok el csak.
Szóval én nem látom ezt a "katasztrófát", de lehet szerencsém van.
-
pch
senior tag
Március óta nincs stable frissítés?
-
pch
senior tag
válasz
inf3rno #1602 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert a mime bejegyzés el van cseszve a vscode-nál.
Gnome alatt az a hibajelenség, hogy a desktop file (Amit kiraksz az asztalra) nem a fájlkezelőt nyitja meg, hanem a vscode-t. Minden frossításkor ki kell venni a dekstop ból a vscode bejegyést. Már írtam a fejlesztőnek, de ő is kde-t használ és sajna lesz@rja -
pch
senior tag
válasz
growler #1556 üzenetére
Nemismerem, de én általában mindig kézzel frissítek. Azaz konzol yay -Syu
Ott látom a kimeneteket a végén visszagörgetek, mert nemcsak a pacnew derül ki hanem pl.: a mariadb néha kér upgradet, azt is ide írja.
Ha meg van pacnew az is megjelenik itt és akkor megnézem mi változott a konfigba. -
pch
senior tag
sudo pacman -Rdd nvidia-440xx-utils
Amúgy van fórumhttps://forum.manjaro.org/t/mhwd-please-stop-breaking-dependencies/23324/2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest