Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beállítottam de eredménytelen.
Viszont, végigmazsoláztam a fájltársításokat nagyjából, a Dropbox az összes létező fájlkiterjesztésnél szerepel, hol hátrébb, hol előrébb, az olyan fájloknál meg amelyek még nem voltak a gépen használva, pl. DVD, video CD, ogg hang stb. ott a Dropbox az egyedüli. Ez normális hogy mindenhez ő van betársítva? Hogyan lehet ezt valahogy resetelni, és előlről elkezdeni a társításokat? Biztos hogy valahol itt lesz a bibi, vagy a kontextmenübe de ahhoz tényleg tök vagyok.Mégegy, pár hónapja jeleztem itt a topikba hogy a szokásos frissítések mindig hibára futnak, a segítségetekkel kiderült hogy a 4KVideodownloader-nek szükséges ffmpeg2.8 akadályozza a frissítést. Azóta többször volt upgrade és mindig csak úgy fut le ha először gyalulom az ffmpeg2.8-at, az elviszi magával a 4KVideodownloadert, rendszer upgrade, 4K visszatelepít. De így eléggé macerás, nem létezik hogy mindenkinél aki a 4K-t használja ez így működik. Erre lenne valami ötlet, szerintem lehet hogy ez is csak nálam vacakol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest