- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beállítottam de eredménytelen.
Viszont, végigmazsoláztam a fájltársításokat nagyjából, a Dropbox az összes létező fájlkiterjesztésnél szerepel, hol hátrébb, hol előrébb, az olyan fájloknál meg amelyek még nem voltak a gépen használva, pl. DVD, video CD, ogg hang stb. ott a Dropbox az egyedüli. Ez normális hogy mindenhez ő van betársítva? Hogyan lehet ezt valahogy resetelni, és előlről elkezdeni a társításokat? Biztos hogy valahol itt lesz a bibi, vagy a kontextmenübe de ahhoz tényleg tök vagyok.Mégegy, pár hónapja jeleztem itt a topikba hogy a szokásos frissítések mindig hibára futnak, a segítségetekkel kiderült hogy a 4KVideodownloader-nek szükséges ffmpeg2.8 akadályozza a frissítést. Azóta többször volt upgrade és mindig csak úgy fut le ha először gyalulom az ffmpeg2.8-at, az elviszi magával a 4KVideodownloadert, rendszer upgrade, 4K visszatelepít. De így eléggé macerás, nem létezik hogy mindenkinél aki a 4K-t használja ez így működik. Erre lenne valami ötlet, szerintem lehet hogy ez is csak nálam vacakol?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest