- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
lck
senior tag
Tavaly ősszel 20 év windows után tértem át linuxra. Azóta biztos hogy végig hoppoltam 20-30 disztrót. Nem feltétlen azért mert a fent lévő annyira rossz volt, inkább kíváncsiságból.
Volt közötte Debian és persze Arch rendszer is rengeteg. Sem az egyik sem a másik használata nem okozott különösen nagyobb problémát. Köszönhetően talán a Linux Mind youtube csatornának is. ( Üdvözlet Zolinak ezúton is.)
Szóval személyes tapasztalatom szerint egy kis "linux mind" alapozó után az alapból grafikus felületű Arc-os rendszerek semmivel nem jelentenek nagyobb kihívást mint mondjuk egy Mint.
Nekem nagyon tetszenek a rolling disztrók - AUR támogatással. Épp a telepítések egyszerűsége miatt , illetve hogy állandóan friss rendszerem van.
A stabilitást keresve a Manjaro-hoz jutottam, ami a "késleltetett" frissítési módszerével gyakorlatilag teljes stabilitást biztosít. Nem jelentkeznek különösebb problémák egy debiános fixed rendszerhez képest sem.
Feltételezem hogy ilyen okok miatt lett ilyen népszerű a Manjaro másoknál is.
Számomra egyértelmű a választás. -
törölt tag
Szerintem nagyot dobhat a népszerűségen, hogy (semi-)rolling release, nem kell 6-12 havonta frissítéssel szórakozni, ami időnként kicsit széttúrta az amúgy jól működő rendszert. Fél évente kevesen szeretnek ilyennel szívni, főleg a kezdők nem.
Az aptitude szerintem is egyszerűbb a pacmannél (bár nekem az egyik kedvencem a zypper), de GUI mellett szinte mindegy is.
Illetve az Arch az elég menő rendszer, ez pedig ilyen Arch, emberi lényeknek
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Filmvilág
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vicces képek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 130.000ft!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest