- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
lck
senior tag
Tavaly ősszel 20 év windows után tértem át linuxra. Azóta biztos hogy végig hoppoltam 20-30 disztrót. Nem feltétlen azért mert a fent lévő annyira rossz volt, inkább kíváncsiságból.
Volt közötte Debian és persze Arch rendszer is rengeteg. Sem az egyik sem a másik használata nem okozott különösen nagyobb problémát. Köszönhetően talán a Linux Mind youtube csatornának is. ( Üdvözlet Zolinak ezúton is.)
Szóval személyes tapasztalatom szerint egy kis "linux mind" alapozó után az alapból grafikus felületű Arc-os rendszerek semmivel nem jelentenek nagyobb kihívást mint mondjuk egy Mint.
Nekem nagyon tetszenek a rolling disztrók - AUR támogatással. Épp a telepítések egyszerűsége miatt , illetve hogy állandóan friss rendszerem van.
A stabilitást keresve a Manjaro-hoz jutottam, ami a "késleltetett" frissítési módszerével gyakorlatilag teljes stabilitást biztosít. Nem jelentkeznek különösebb problémák egy debiános fixed rendszerhez képest sem.
Feltételezem hogy ilyen okok miatt lett ilyen népszerű a Manjaro másoknál is.
Számomra egyértelmű a választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest