Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lck

senior tag

válasz zoli62 #626 üzenetére

Tavaly ősszel 20 év windows után tértem át linuxra. Azóta biztos hogy végig hoppoltam 20-30 disztrót. Nem feltétlen azért mert a fent lévő annyira rossz volt, inkább kíváncsiságból.
    Volt közötte Debian és persze Arch rendszer is rengeteg. Sem az egyik sem a másik használata nem okozott különösen nagyobb problémát. Köszönhetően talán a Linux Mind youtube csatornának is. ( Üdvözlet Zolinak ezúton is.)
    Szóval személyes tapasztalatom szerint egy kis "linux mind" alapozó után az alapból grafikus felületű Arc-os rendszerek semmivel nem jelentenek nagyobb kihívást mint mondjuk egy Mint.
    Nekem nagyon tetszenek a rolling disztrók - AUR támogatással. Épp a telepítések egyszerűsége miatt , illetve hogy állandóan friss rendszerem van.
    A stabilitást keresve a Manjaro-hoz jutottam, ami a "késleltetett" frissítési módszerével gyakorlatilag teljes stabilitást biztosít. Nem jelentkeznek különösebb problémák egy debiános fixed rendszerhez képest sem.
    Feltételezem hogy ilyen okok miatt lett ilyen népszerű a Manjaro másoknál is.
    Számomra egyértelmű a választás.

Új hozzászólás Aktív témák