- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Poco F7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi. Én lámaként a konzolba beírtam hogy pacman , erre kiírta, hogy hülye vagyok és legalább egy -h -t írjak a pacman után. Mire a GUI-s frissítőt tereltem be a konzolba, de gondolom ,hogy az lett a pacman. Eleinte mint vakegér a tejfehér ködben választottam pát I és i és N és n közül ,de úgy gubancba futottam ,ezért nekiugrottam még egyszer és az adott kérdés újra feltevésénél a másik irányba léptem. Ezután elkezdte letöltögetni az 1,3 Gigabájtnyi frissítést csigalassúsággal (UTP kábelen még lassúbb volt, mint wifin),de ez gondolom , hogy a szerverek hibája nem az enyém a gigabites netem mellett. Végül a frissítés folyamatának konzolját két óra múlva be kellett zárjam , mert jönnöm kellett dolgozni. Ha ma este bekapcsolom, akkor megint elölről fog kezdeni mindent?
De azért teccik!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest