Új hozzászólás Aktív témák
-
rin33
senior tag
válasz
rosszkutya #1352 üzenetére
Én is ezen agyalok. Wayland gyorsabb nalam mint az X11. Alapjáraton annyi ram kell neki mint az XFCE-nek de ha használom és bezárok mindent akkor nő a ram igény akkor már 1 gb vagy több ram kell neki, továbbá a szellemképek és a laggolás amit régi pc-ken előfordul..
Ezt leszámítva tetszik. -
válasz
Nekem van egy hasonló kategóriájú gépem (ThinkPad X240, i5-4300U, 4GB RAM, 128GB SSD), ezen gyönyörűszépen fut a viszonylag nagy erőforrás igényű Gnome.
A KDE két dologtól szokott belassulni, ha be van kapcsolva a fájlindexelés (Baloo), vagy ha olyan szoftvert használsz, amihez Akonadi kell (pl. KMail), és nagy az adatbázis. De SSD-vel már ezek sem lassítják észrevehetően.
Egyébként ha live-ban nem tapasztalsz lassulást, akkor valószínűleg jól futna élesben is. -
peterattila
aktív tag
válasz
Nem tudom, milyen vasad van. Nálam Ryzen 1200, 2x4gb ram, 750ti vga, nvme. Ezen így pöpec, néha szaggat, dez az nviai miatt van, ahogy utánaolvastam. Hétvégén cserélek vga-t, kap egy rx460-at, meglátom milyen lesz vele. Sokáig használtam xubuntut, ma már nem térnék rá vissza, tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő