- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Amazonas #895 üzenetére
"a TRIM-re, mely funkció ugye lényeges egy SSD hosszú távú gyors és egészséges működése szempontjából."
A gyorshoz igen, a hosszútávúval meg ütközik, manapság ez már csak szőrszálhasogatás mert asszem a rekorder ssd 9000Tb adat írása után adta be a kulcsot.
Igaz régi a cikk de az elv nem változott.
Tényleg csak elvi síkon de ezekszerint jobban használódik a tároló, viszont gyorsabb lesz az írás.
Mégegy, anno 11 éve vettem egy tök noname 32G ssd-t, szívtam is a fogam mert akkor igen horror árban volt, egy XP hasított rajta szó szerint, nagyon sokat dobott a rendszeren.
A pc 4 évig gyakorlatilag ki sem volt kapcsolva, otthoni htpc és mindenes volt. Mára már használhatatlanul lassú és öreg, nyugdíjaztam de mikor megvettem, és amikor leselejteztem, futtattam egy ssd benchmarkot. A lemez icipicit gyorsabb volt mint újkorában és 100% kondíció. Pedig az xp még hírből sem ismerte a trim parancsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest