- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #842 üzenetére
2019-et írunk, a kínaiak épp most küldtek szondát a hold sötét oldalára, az okostelefonom hangparancsokra reagál, a t-online telefonos ügyfélszolgálatán egy AI robot megoldja a problémáid 50%-át, én meg elvárom hogy gui alól oldjam meg a problémáimat egy oprendszeren.
Kb. ennyi volt a szárnyaló mámor oka, nagyon jó a root felhasználó és nagyon okosan van megcsinálva, mindent megtaláltam 5 másodperc alatt vagy a jobb gombos menübe, vagy máshova klikkelve. Terminálba még most nyomnám le az utolsó entert, nem szeretem win alatt is mindig utáltam meg a néha szükséges regedites bűvészkedést is.
Ezzel a kifejezésemmel hogy megörültem egy jó szerszámnak (root) és örömmel használtam a fájlkezelőt a legnagyobb megelégedéssel, a Linux Manjarot és ezeknek a funkcióknak a megalkotóit dícsértem.
Problem?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest