- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #842 üzenetére
2019-et írunk, a kínaiak épp most küldtek szondát a hold sötét oldalára, az okostelefonom hangparancsokra reagál, a t-online telefonos ügyfélszolgálatán egy AI robot megoldja a problémáid 50%-át, én meg elvárom hogy gui alól oldjam meg a problémáimat egy oprendszeren.
Kb. ennyi volt a szárnyaló mámor oka, nagyon jó a root felhasználó és nagyon okosan van megcsinálva, mindent megtaláltam 5 másodperc alatt vagy a jobb gombos menübe, vagy máshova klikkelve. Terminálba még most nyomnám le az utolsó entert, nem szeretem win alatt is mindig utáltam meg a néha szükséges regedites bűvészkedést is.
Ezzel a kifejezésemmel hogy megörültem egy jó szerszámnak (root) és örömmel használtam a fájlkezelőt a legnagyobb megelégedéssel, a Linux Manjarot és ezeknek a funkcióknak a megalkotóit dícsértem.
Problem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest