- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
A cserélhető adattáras szép ablakom nem az én művem, a rendszer a telepítésekor így csinálta. Hozzá nem nyúltam.
A telepítés befejezése utáni első bootolástól cserélhető tárként szerepel az 1T adatvinyóm, nem én állítottam be. Azt sem tudom hogyan kell. Hogy hogyan kell onnan kiszedni, méginkább nem tudom.Manjaro alatt hogyan lehet a dolphint rendszergazdaként elindítani? su, sudo, kdesu nem megy.
Szerk, ha cserélhető táraknál kiveszem a jelölést, azzal csak annyit érek el hogy indulásnál nem csatolja fel automatikusan, nekem kell rákattintanom. Kivenni hogyan kell onnan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parfüm topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest