Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
A cserélhető adattáras szép ablakom nem az én művem, a rendszer a telepítésekor így csinálta. Hozzá nem nyúltam.
A telepítés befejezése utáni első bootolástól cserélhető tárként szerepel az 1T adatvinyóm, nem én állítottam be. Azt sem tudom hogyan kell. Hogy hogyan kell onnan kiszedni, méginkább nem tudom.Manjaro alatt hogyan lehet a dolphint rendszergazdaként elindítani? su, sudo, kdesu nem megy.
Szerk, ha cserélhető táraknál kiveszem a jelölést, azzal csak annyit érek el hogy indulásnál nem csatolja fel automatikusan, nekem kell rákattintanom. Kivenni hogyan kell onnan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest