Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #779 üzenetére
A cserélhető adattáras szép ablakom nem az én művem, a rendszer a telepítésekor így csinálta. Hozzá nem nyúltam.
A telepítés befejezése utáni első bootolástól cserélhető tárként szerepel az 1T adatvinyóm, nem én állítottam be. Azt sem tudom hogyan kell. Hogy hogyan kell onnan kiszedni, méginkább nem tudom.Manjaro alatt hogyan lehet a dolphint rendszergazdaként elindítani? su, sudo, kdesu nem megy.
Szerk, ha cserélhető táraknál kiveszem a jelölést, azzal csak annyit érek el hogy indulásnál nem csatolja fel automatikusan, nekem kell rákattintanom. Kivenni hogyan kell onnan?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kompakt vízhűtés
- Call of Duty: Black Ops 7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest