Új hozzászólás Aktív témák
-
xNAGOYAx
tag
válasz
Doky586 #1412 üzenetére
Üdv köszönöm, hogy fogyatékosnak nézel......
a probléma csak az, hogy beszámították az alaplapom így nem nagyon tudom csak " úgy " deaktiválni. Eljutottam odáig én is ,hogy elirányít az oldalra, regisztráltam fiókot, és amikor hozzá akarom adni a kulcsot a fiókhoz azt írja használatban van. Itt akadtam meg és gondoltam hátha volt már valaki aki volt ilyen helyzetben és talált megoldást.....
-
xNAGOYAx
tag
Sziasztok !
Van egy malwarebytes rémium licencem és beaktiváltam tök jól ment stb.. viszont azóta volt egy alaplap, csere és újratettem az oprendszert, azóta nem tudom beaktiválni azt írja, hogy már használatban van. Felajánlja,hogy deaktiválja a régit és átirányít az oldalra,de sehogy sem tudom deaktiválni :/ tudnátok segíteni, hogy ilyenkor mi a helyzet? buktam azt a kódot vagy valahogy újratudom aktiválni?
Előre is köszi a segítséget !!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged