- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xNAGOYAx
tag
válasz
Doky586 #1412 üzenetére
Üdv köszönöm, hogy fogyatékosnak nézel......
a probléma csak az, hogy beszámították az alaplapom így nem nagyon tudom csak " úgy " deaktiválni. Eljutottam odáig én is ,hogy elirányít az oldalra, regisztráltam fiókot, és amikor hozzá akarom adni a kulcsot a fiókhoz azt írja használatban van. Itt akadtam meg és gondoltam hátha volt már valaki aki volt ilyen helyzetben és talált megoldást.....
-
xNAGOYAx
tag
Sziasztok !
Van egy malwarebytes rémium licencem és beaktiváltam tök jól ment stb.. viszont azóta volt egy alaplap, csere és újratettem az oprendszert, azóta nem tudom beaktiválni azt írja, hogy már használatban van. Felajánlja,hogy deaktiválja a régit és átirányít az oldalra,de sehogy sem tudom deaktiválni :/ tudnátok segíteni, hogy ilyenkor mi a helyzet? buktam azt a kódot vagy valahogy újratudom aktiválni?
Előre is köszi a segítséget !!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest