Új hozzászólás Aktív témák
-
laktop
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy pontosan mit nyeltem be, de pár napja az MS Edge böngészőt használva azt tapasztalom, hogy egy weboldalon lévő linkre kattintva elsőre egy új lap nyílik meg, rajta (mindig más) valamilyen reklámmal, nem pedig a link valós tartalma. Már a linkre való mutatáskor nem is a kis kéz ikon jelenik meg, hanem marad a nyíl ikon.
Amit a neten utána tudtam olvasni, abból azt vettem ki, mintha ez valamilyen browser redirect malware lenne, amire ez a Malwarebytes is jó. Hát letöltöttem, talált is egy pár dolgot a gépen, ki is pucolta, de továbbra is fennáll a fenti jelenség. Kipróbáltam már a Spybot-ot, a SuperAntiSpyware-t, a Reimage-t és a Plumbytes Anti-malware-t is, de egyik sem volt hatásos.
Igazából mit is nyelhettem be, és mi szabadít meg tőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged