- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Fenyegetést talált. POTPLAYERSETUP64_103.EXE
Fenyegetés típusa: Kártevő, Neve: Adware.FusionCore
Ez téves találat? -
tknof1871
őstag
Üdv! Prémium van, kifizettem. Webes védelem néha magától kikapcsol. Ekkor felugrik egy popup ami jelzi. Vissza lehet kapcsolni de még is kíváncsi vagyok. Miért történik?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Azt írja: Now you can use your Malwarebytes license on any Windows, Mac or Android device.
Érdemes android telefonra tenni? Az androidos topikban a fejlésben azt írják, hogy ha a store-ból telepítek akkor igazából nem kell félni a kártevőktől. Bár az LG G4 akkumulátora gyenge és a telefon könnyen melegszik. -
tknof1871
őstag
Üdv! i3-6100 CPU-t 100%-ig terheli ha fut az ellenőrzés. A Feladatkezelő szerint a Malwarebytes Service kb. 80% erőforrást használ a CPU-ból ellenőrzés közben, ami vajon normális? Ha csak a valós idejű védelem megy akkor 5-10% körül van terhelve a CPU. Bár 4 percen belül végez is az ellenőrzéssel.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Miben áll a jelentősége annak, hogy be vannak-e pipálva ezek a három lehetőségek illetve javasolt-e a bepipálásuk:
Észlelés és védelem > Rootkitek ellenőrzése □
Speciális beállítások > Önvédelmi modul engedélyezése □ > Önvédelem engedélyezése a korai indításkor □ -
tknof1871
őstag
És tényleg! THX mindenkinek! Bár megoldás nincs. Feladtam. Annyi biztos, hogy az mbam.exe valamiért elkezdte erősen terhelni a CPU-t az operációs rendszernek csak ennek az egy felhasználóján. Van 2 másik és azokon nincs baj. Ha belépek ebbe a "rossz"-ba rögtön agyonterheli a CPU-t. Remélem a Win10-en nem lesz ilyen. Hajrá Mikulás!!! Siess!!!
-
tknof1871
őstag
válasz
Kékes525 #895 üzenetére
Első eltávolítás a windows-al a Programok eltávolítása vagy módosítása használatával történt. Második eltávolítás a program saját uninstallálójával ami a Start menüben volt. Minden install előtt a rendszert újraindítottam.
Hogyan győződtél meg arról, hogy minden el lett távolítva?
Nem győződtem meg róla. Erre nem gondoltam.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Egyszerre 1 fiókkal jelentkeztem be. Ha rendszergazda jogosultságú felhasználói fiókkal jelentkeztem be az OS-be akkor csak egy mbam.exe volt és nem használt sok CPU-t. Ha nem rendszergazda jogosultságú felhasználói fiókkal jelentkeztem be az OS-be akkor lett +1 mbam.exe. A piros nyíllal jelölt az amelyik pluszban megjelent és ilyen ikonja van. 49.56 CPU-t használ, a tálcáról meg se lehet nyitni a GUI-t.
Az is furcsa hogy uninstaláláskor mindent eltávolítok de amikor újra telepítem akkor már ismeri az ID-t és a key-t pedig nem adtam meg neki.
-
tknof1871
őstag
Üdv! 20-45% CPU-t használ mbam.exe. Ez nem túl magas vagy a CPU-m gyenge? Nem fut vizsgálat, csak valós idejű védelem. Prémium, ki van fizetve egy évre.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Mikor fut az uTorrent akkor gyakran felugrik a figyelmeztetés, h blokkolt egy oldalt. Kell ilyenkor valamit csinálni vagy hagyjam, a Malwarebytes Anti-Malware blokkolja a veszélyt?
-
tknof1871
őstag
Köszönöm! A MAM felugró figyelmeztetése elárulja, h a Chrome-ból jön ez a sz.r amit blokkol. A Chrome-nak nincs ilyen bővítménye mint amit a linkelt tájékoztató mutat. Az OS-ben se találok ilyet, h uninstaláljam. ESET és MAM rendszergazdaként futtatva se talál fenyegetést.
-
tknof1871
őstag
Gyakran blokkolja a tradeadexchange-et. Az újratelepítés előtt letiltottam az értesítést, éppen mit blokkolt. Eddig csak ezt, de ezt akkor is, ha az itcafe oldalát nyitom meg. Nincs tradeadexchange süti a böngészőben, akkor ez miért bukkan fel újra és újra?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Csak rendszargazdaként tud vizsgálatot csinálni. Ha nem rendszergazdaként indítom a vizsgálatot akkor mindig visszaugrik arra, hogy frissíteni akar. Vagy a programot futtatom rendszergazdaként vagy az OS rendszergazda fiókjában futtatom a keresést. Régen nem így volt. Mi romlott el?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Eltűnt a Malwarebytes ikonja. Tegnap még a tálca jobb oldalán az ESET-é mellett volt, a Rejtett ikonok megjelnítésé-vel lehetett előhozni. Az OS másik felhasználói fiókjában (ami admin jogú) semmi gond, abban ott van a helyén. Ebben ha egy fájlt akarok megvizsgálni akkor se indul el. Mi romlott el?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Ha nem rendszergazda felhasználói fiókkal használom az operációs rendszert (többnyire így böngészek a neten), akkor az OS elindulása után kilépek a Malwarebytes Anti-Malware Home (Premium)-ból aztán jobb egérgombbal ráklikkelek az ikonjára és a Futtatás rendszergazdaként opcióval elindítom. Ez jó, rossz, vagy értelmetlen?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Bekapcsoláskor a Rosszindulatú webhelyek elleni védelem ki van kapcsolva. Sose kapcsolom ki, magától áll be erre a program, vagy a gép kikapcsolásakor, vagy rögtön bekapcsolásakor. Miért csinálja?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Kiegészítő védelemnek ajánlott a Malwarebytes Anti-malware (is) a vírusírók mellett. Többször találkoztam vele, hogy ezt nem fontos megvenni. Annyira nem ér semmit a Prémium verzió plusz szolgáltatása, a valós idejű védelem.
-
tknof1871
őstag
Üdv!
A JDownloader telepítőjét veszélyesnek találja a program. 2 helyről is letöltöttem. a JD saját oldaláról és a szoftverbazisról is. Most veszélyes a telepítő vagy nem?
Észlelt elem: PUP.Optional.FaceMoods.A
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Windows 11
- PlayStation 5
- HP notebook topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest