- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
Elérhető, csak nem biztos, hogy mindent meg tudsz vele oldani. Az Office nekem nagyon jó lett volna ha megy rajta, persze, hogy nem megy 100%-osan.... 1-2 apróság nincs benne ebben a verzióban, csak az asztaliban. (ugyan úgy IOS)
Nagyon jó lenne, ha végre összeolvadna az ipad os és mac os vagy legalább közelednének egymáshoz.Egyébként, szerintem, ezek már egészen alkalmasak olyan jellegű képszerkesztésre is, ahol nem kell az utolsó pixelt is módosítani, ergo, pl egy rendezvény fotósnak szerintem egy kiváló munkaeszköz lehet.
-
hegedus001
aktív tag
"A hegyek állítólag mágneses rögzítésre váltanak, így könnyebb lehet őket cserélni"
Van olyan aki normális használatban (nem leejtés miatt) cserélt hegyet mert elkopott? Évek óta használok pencilt, sosem láttam rajta semmilyen kopást sem.
Ez nem úgy hangzik nekem, mint egy megoldandó probléma. A szorítás érzékelés mondjuk király, vagy ha lehetne simogatással mondjuk színt változtatni mondjuk, ezek jók lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bezzeg annak idején...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Wuthering Waves
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest