Május 7-én lesz az új iPadek bemutatója

Online termékbemutatót tart az Apple május 7-én, a közvetítésen iPadek és hozzájuk tartozó kiegészítők lesznek a téma.

Kiküldte az Apple a május 7-én tartandó virtuális termékbemutatójára a meghívókat, de online bárki követheti az előre rögzített eseményt. A bemutatón az iPad táblagépek új generációját várják az elemzők, a Pro és az Air gépek biztosan frissülnek, de esedékes az alapmodell és a mini új generációjának érkezése is. Emellett a tabletekhez csatlakoztatható kiegészítők, az Apple Pencil érintőceruza és a Magic Keyboard billentyűzet új verzióira is számíthatunk.

A 9to5Mac információi szerint az új ceruza integrálódik majd az Apple Lokátor hálózatába, így könnyedén megkereshető lesz a tablettel vagy egy iPhone-nal. A hegyek állítólag mágneses rögzítésre váltanak, így könnyebb lehet őket cserélni, és a lap információi szerint a frissített érintőceruza képes lesz érzékelni a szorítást, amire különböző parancsok teljesítésével reagál majd a rendszer. A billentyűzetes tok kapcsán nincsenek ilyen izgalmas előrejelzések, valószínűleg csak alumíniummal megerősített vázat kap a tok, és kissé laptoposabb formája lesz vele a belerakott iPadnek.


A május 7-i eseményhez készített stilizált Apple logók [+]

Az eddig ismert pletykák szerint az iPad Pro marad a 11 és 12,9 hüvelykes méretnél, de OLED kijelzőre váltanak, ennek köszönhetően pedig vékonyabb lesz a készülékház. Az iPad Air kapcsán több forrásból is érkeztek olyan hírek, hogy a 10,9 hüvelykes modell mellé 12,9”-es kijelzővel szerelt is jön a kínálatba, itt nem lesz OLED panel, de állítólag a nagyobb verzió megörökli az iPad Pro 12,9”-es mini-LED paneljét.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés