Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Lasy!
Mindjárt letesztelem a callrecorder -t ! Nagyon köszi!
S II:-t használok egyébként! -
SimonYana
addikt
Tud valaki valami jó Call recordert?
Én ezt próbáltam , de nem tökéletes a másik fél hangereje. Viszont nagyon jó lenne felépítésre és autómata. -
SimonYana
addikt
Uhhh!
Nagyon köszönöm Uraim!
Így most már minden OK!
Hálám üldözni fog Benneteket! -
SimonYana
addikt
Nem tudja valaki hol találom meg a Titanium Backup PRO-t?
Megvettem - letöltöttem , feladat kezelőben ott van hogy fent van , de sehol nincs az ikonja a telefonon és így el sem tudom indítani így csak uninstallálni a feladatkezelőből.
Már kész vagyok tőle! -
SimonYana
addikt
MESTEREK!
Nagyon köszönöm az információkat!
Már keresek is rá!Namus nem találom. Nem írtad el?
Erőforrás Galaxy S -
SimonYana
addikt
Nem tud valaki valami jó Launchert? Shell az jó , Regina nem jön be. GO -tól mindég kifagyott a térerőm vagy mi a fene lett vele , de minden befejezett beszélgetés után hálózati hiba. Ha nem vettem észre akkor addig nem voltam elérhető!
Köszönöm az infót! -
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
Kellemes Karácsonyt mindenkinek!
Ha valaki nem ismerné : exDialer tárcsázó és kapcsolat program. Kicsi és nem terheli le a kisebb telókat sem , mint a RocketDial. Van hozzá téma is és magyar és ingyenes.
-
SimonYana
addikt
Mesterek!
Újratelepítés előtt melyik progit használjátok mentésnek és visszaállításnak? -
SimonYana
addikt
válasz
drotifuti #1395 üzenetére
Ahogy a linkre mész azonnal meglátod még a képeket is. De látom még az ínhüvely gyulladás benne az ujjadban , mert nem megy a KATT. Pedig mi itt még a linkekkel is fáradozunk , de vannak akiknek semmi nem elég!
Kibaszott nehéz a képről megállapítani milyen progi is lehet ez. Gombfoci bakker!
-
SimonYana
addikt
Sorry!
-
SimonYana
addikt
Sziasztok!
RocketDial
Ezt most tesztelem és nagyon jónak tűnik. Nem tudjátok magyar nyel van e vagy valami hasonló progi ami magyar. Ha nincs akkor marad angolul , mert szerintem nagyon jó! -
SimonYana
addikt
Toljátok ám a linkeket!
-
SimonYana
addikt
Kérnék egy kis segítséget!
Melyik programmal tudom össze hozni a gépemet a telóval?
Jó lenne a telefon könyvet a pcén kezelni , mert úgy kicsit egyszerűbb lenne!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED monitor topic
- Háztartási gépek
- Windows Insider Program
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Le Mans Ultimate
- Opel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest