Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
AND1
őstag
Az én véleményem:
Igaz én kosarazok (és inkább azt nézem a tv-ben, OB egyre szinvonalasabb...kopp-kopp)...de öcsém révén néha megnézem a magyar focimeccseket (összefoglalókat) is. Engem nem is már a teljesitmény szintje zavar (szvsz mindeki hozzászokott már sajnos) ha nem a mentalitás/hozzáállás. Ott ülök a tv elött és látom hogy direkt belerug, visszacsúszik szidja az agyját....stb. Van 1-2 játékos aki annyira idegesit hogy huuu.... pedig nem vagyok egy fociszakértő)
Tegnapi meccs...egyik oldalról L.P. a másik oldalról meg B.P Nem tudom hogy nekem van jogom ilyet mondani de ezek mit keresnek a pályán? Egy Magyar NB1-es bajnokságban. Nyugodt ember vagyok de mikor L.P. pofázik, belecsúszik valakibe és még neki áll feljebb...hát neki tudnék menni. Ahelyett hogy a teljesitményével foglalkozni. Bocs hogy őt pécéztem :) ki magamnak most de nagyon idegesit (Mondom előre hogy nem vagyok egyik csapat szinpadizánsa sem!)
Másik: Nézők. Most megint visszakell térnem a zöld-fehér 1esülethez. (beszélhetnék a rivális csapatról is...majd egy másik topicban) Miért van az hogy (majdnem) minden meccsen vmi botrány van ahol ők ott vannak (függetlenül hogy ki kezdi)...nem értem :) hát jól bexarnék...nem is tudnék a focira koncentrálni. Sztem érezhető az irásomon hogy elvagyok szomrodva :( Pl Szentes Lázárt gondolom nem a saját drukkerei verték meg. Hol látsz máshol ilyet?(Európára gondolok csak) Eszméletlen... Miért a másik csapat edzőjét kell megveri? Ahelyett hogy a saját csapatukat buzditanák meccsről-meccsre és jobb teljesitményre sarkalnák őket. Hogy mi a megoldás? Sok nálam okosabb ember keresi erre a megoldást (jó pár éve) és ügy tünik nem találták még meg(látnánk akkor gondolom) A bajnoknak gratulálok. Azon viszont filóztam hogy érdekes az utóbbi években mindig ott vannak az élmezőnyben (ők visszamondták a stadionrekonstrukciót és inkább az utánpótlásba fektették) Szvsz meg is fog látszani a köv. években.Máshol is ezt kellett volna tenni szerintem...és nem elkezdeni új pályát épiteni amikok a teljesitmény sehol sincs még. Nem úgy van hogy elöbb leteszek vmit az asztalra és utána kapom meg a jutalmam érte?
Mind1 kicsit hosszúra sikerült a hozzászólsám. Remélem vannak akik 1et értenek velem és nem sértettem meg senkit, érdeklődöt, szutkolót
Peace!
(a helyesirási hibákért sorry...felkavartam kicsit az egész)
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest