- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Igen, ezt én sem értem. Én elég sokat mókolom a telefonom (Mi 10T Pro ugye ), de tényleg kezd idegesítő lenni a Google sok próbálkozása, hogy megöljön funkciókat a root miatt. Milyen szép is volt amikor elég volt egy Magisk Hide és ment még az NFC-s fizetés bármilyen rommal.
Én is már lassan ott tartok, hogy veszek egy Oneplus12r-t és nem rootolok, így legalább működik a GPay stabilan, mert most mindig rettegés van NFC-s fizetésnél, hogy vajon működni fog vagy sem. Inkább használom a Garmin órám.
Most sem működik a GPay már megint. Sajnos előbb utóbb megunja az állandó mókolást az ember.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
LaySoft
tag
Én ugyan vettem egy Pixel-t, amit nem bántottam, de azért a család többi tagjának mind root-olt crDroid van, a szokásos Magisk finomságokkal, szóval azért megvan a napi betevő hekkelés, mert amúgy hiányozna. Ha esetleg valaha lesz stabil strong integrity, akkor azonnal visszatérek én is a szürke zónába!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest