- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilajoska1
őstag
válasz
detroitrw #2995 üzenetére
Ha van root explorered vagy zarchive-val is megtudod nézni hogy a root system/etc mappába a hosts fájl mekkora. Ha nagyobb mint pár kb akkor működik de valószínű működnie kell mert az adaway hibát ír ki ha nem tud a system particióra írni. Azért ellenőrizd le ami írtam és újraindítás után is ellenőrizd hogy ott van e a hosts fájl és nem e változott a mérete.
-
crok
Topikgazda
válasz
detroitrw #2995 üzenetére
Most viszont nem működik mert nincs mibe írjon, csak mondom, nem az volt a baja - de most, hogy már jogot kért és adtál neki állítsd vissza a modult hogy a hosts listát össze is tudja állítani és a rendszered tudja is használni. A PS-t meg megnézem ma vagy holnap (éjjelre melóm lett de max. holnap).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 / Black / 128GB (119)
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest