Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lovi27

addikt

válasz crok #1302 üzenetére

Nálam működik! A CIB, Gránit, K&H, McDonald's és már nem is tudom még mit próbáltam eddig is működtek, de a MyRaiff és a Revolut azonnal sikított. A Magisk fagyasztásával most ezek is elindulnak és lehetne regisztrálni. A felolvasztás kicsit megviseli a Magisket, de hamar megtalálja önmagát. A frissítése nem jelez majd azonnal, de ez nem is lényeges.

A VD Infos meg felejtős, mert nálam 27 'gondja' volt, mégis tökéletesen működik a CIB. Hozzáértő kezében hasznos lehet.

• crok

Topikgazda

válasz crok #1245 üzenetére

Na, úgy néz ki talán mégis az elrejtett Magisk app-re talál valahogy rá a MyRaiffeisen..
    Jó lenne, ha rejtéskor a pkg id-t mi adhatnánk meg és nem "generálódna"..

DE.

Egy régi ötletet felmelegítve (ami innen jött anno) Shelter / Island nélkül is sikerült elindítani: ugye mondtam, hogy Magisk app nélkül is van root annak ami már megkapta az appban a jogot, mert a Magisk alapvetően az SQLite adatbázisából dolgozik, az app "csak" egy frontend a beállításokhoz, update-hez. Namost.. ugye a MyRaiffeisen úgy néz ki felismeri ha fent van (mindegy, hogy rejtett vagy nem), kb. bármi az app pgk id-ja.. DE! Úgy néz ki nem nézi se a Titanium Backup, se a Swift Backup telepítettségét, sőt pl. az Ice Box vagy az AirFrozen telepítettségét se. Na, ha a Magisk minden beállítása készen van (rejtések, modulok.. miegymás) és a Magisk app Hide-al elrejted a Magisk appot és már az elrejtett appot TiBu-val, Swift-el, Ice Box-al vagy AirFrozen-el "jegeled" (vagy akár adb-vel adb shell-el vagy akár egy terminálban su után pm disable-user --user 0 [ide.jön.a.rejtett.Magisk.App.PKG.ID] parancsal) akkor indul a MyRaiffeisen. Lehet megy Magisk app hide nélküli "jegeléssel" is.

Nyilván ez kicsit kényelmetlen lehet.. de azért a Magisk app-ban naponta nem nagyon jár az ember, általában max. csak a beállításait kell matatni, ritkán, meg update-elni, szintén nem túl sűrűn. Ez lehet egy kicsit jobb kompromisszum mint a Shelter / Island és a work profile.

Új hozzászólás Aktív témák