Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
ja, amúgy jobb lenne ha tisztességesen vinnéd végig a játékot, mert ez is csalásnak számít... tanuljunk meg tisztességesen jáccani, és nem azért végigvinni, hogy meglegyen, hanem azért mert élveztük... keresd csak meg szépen az embereket. amúgy van egy világítót torony lent a térkép sarkában, ha odamész, akkor az mindig ad egy képet, hogy hol van mutogatós bácsi. csak ki kell deríteni hogy az hol van:) amúgy most én ott vagyok, hogy van egy mutogatós bácsi, akinél kell gugolni, meg körbejárni a háztömböt, meg egy dobozzal elvisz a kocsihoz. de a végén nem kapom meg a kocsit, pedig teljesítettem amit kért. ez mért van?:(
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest