Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
ja, amúgy jobb lenne ha tisztességesen vinnéd végig a játékot, mert ez is csalásnak számít... tanuljunk meg tisztességesen jáccani, és nem azért végigvinni, hogy meglegyen, hanem azért mert élveztük... keresd csak meg szépen az embereket. amúgy van egy világítót torony lent a térkép sarkában, ha odamész, akkor az mindig ad egy képet, hogy hol van mutogatós bácsi. csak ki kell deríteni hogy az hol van:) amúgy most én ott vagyok, hogy van egy mutogatós bácsi, akinél kell gugolni, meg körbejárni a háztömböt, meg egy dobozzal elvisz a kocsihoz. de a végén nem kapom meg a kocsit, pedig teljesítettem amit kért. ez mért van?:(
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest