- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Str8 sk8r #7295 üzenetére
szerintem nem az igazi ez a chatelős dolog,a ph az ph,semmi értelme nincs igy...ráadásul kaotikus,sok a számomra idegen,stb,és kevesen is vannak.itt a ph-n tudom,hogy aki itt van,az tényleg idetartozik-e,és az az 1 hsz,ami kell a topikba,még épp belefér offban,a többi úgyis msn-en,privátban folyik.Cora is mindig szervezkedik összevissza,nem is ő akar menni szb-re,aztán becsöppen az ember mindenféle akármilyen idegenek közé,most akkor mondja azt,hogy sorry?ráadásul nyögvenyelősen megy általában.te meg persze,hogy magad mellett vagy,hisz te vagy ott az admin
legalább egy saját oldal lenne,nem egy ilyen flashes-villogós izé,még azzal is meg kell küzdeni,hogy a böngusz adblockere ne blokkolja az egészet.én részemről elvagyok itt,itt fórumozok,ez nem olyan csaptjáték,mint az fps-ek mondjuk,ahol mikrofon,stb,részemről elég,ha itteni,ismert arcokkal szb-zek,szerintem sokunknak nincs ideje csacsogni/ha épp ráér,akkor már inkább a mafiózót tolja
én is mennék szb-re
-
-
Májsztró
addikt
Csá csá ! Visszatértem ...
Nem voltam itt amikor bevezették a fegyverboltot. Azt látom ,hogy óránként van adott számú cucc és abból velet mindenki magának amit tud. Na most , az új cuccoknak milyen hatásaik vannak ?
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
hopp008 #7292 üzenetére
...egyszerübb lenne, ha itt szerveznénk SZB-t a szénné offolás helyett...
...szvsz...
-
gtamate2
veterán
szb-re mennék!
-
hopp008
tag
Sziasztok
Kéne egy fegyveres a bankrabláshoz!!!Lehetne, hogy elolvasod az első hozzászólást?
Vagy egyáltalán csak néha beleolvasnál a topikba?[ Módosította: Bordoi ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Sikeres edzés! 3.48 alkalom edzéssel szert tettél 3.49044 gyorsaságra
-
McQ
csendes tag
válasz
Sirandrish #7289 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom az itinert magamévá tenni és jól használni
Muszály volt regelnem mivel nem akartalak folyamatosan Téged zaklatni az apró cseprő kérdéseimmel.
Apropó...sok smiley...hozzájuk szoktam már ;)
-
McQ
csendes tag
Sziasztok!
Regisztració ügyében még nagyon új vagyok de mint topic olvasó elég sok infóhoz jutottam a tapasztalataitok alapján amit igy ismeretlenül is köszönök.
Lenne azért egy kérdésem. Ha valaki kirabol akkor van küzdelem is, vagy csak ki vagyok rabolva azt füst,se XP se semmi?
OFF
Szb-re szivesen megyek.ON
Üdv Sirandrish!
-
Boci_83
őstag
válasz
andras0602 #7284 üzenetére
Nekem még nem volt házam, egy szakadt buszmegálló volt betéve!
-
BandiHUN
veterán
válasz
andras0602 #7281 üzenetére
üdv itt!
a nagyobb probléma,hogy mindezek szinthez lettek kötve.eddig akinek volt pénze,megvehetett bármit,mert úgyis %-osan tunningolnak a fegyverek,baromság volt szinthez kötni.többet szór sokkal az adott szinten belüli emberek képessége,mint amennyit a fegyver hozzáadhat,max jól néz ki,hogy ez is van,az is van.ráadásul legalább az adatlapon látszana -
andras0602
csendes tag
válasz
Mariann294 #7282 üzenetére
jajaja, a nagymami a kamera helyett van
ez nem szokott mindenkinek leesni elsőre a többi igen.
az alap5let az enyém volt, úgy alles. azóta már van pár haveromnak is ilyen elit kérója -
mscape
csendes tag
Szb-re mennék! Tel:75271
-
Mariann294
őstag
válasz
andras0602 #7281 üzenetére
Üdv köztünk!
Teccik a házad!Komfortos!
-
andras0602
csendes tag
üdv köztetek!
igen Marsu, regeltemAz én személyes tapasztalatom az új fegyverrendszerről annyi, hogy a fegyverek (amelyek régen is megvoltak, lsd. baseball-ütő, katana, macheta, stb.) mostmár csak fele annyi %-ot adnak, mint régen.
Tehát a Katana régen adott +20%erőt, és +13% gyorsaságot, mostmár CSAK +10%erőt és +6,5% gyorsaságot.
És ahogy én eddig tapasztaltam, ez igaz a többi, a játékban régebben is létező fegyóra. -
Jani09
tag
Egyelőre Kolumbiából Olaszba hordom a gombát. Az dupla haszon
Köszi az infókat -
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #7275 üzenetére
jaja,mostanra irtam meg a kis levélkét...és mondanom sem kell,az előző itteni HSZ-em óta (most nézem,több,mint 10 perc) SEMMIT nem ment fel semmim,az éberségem csökkent 3-at..
-
Jani09
tag
Valaki megtudja nekem írni hogy mennyi az "anyagok" eladás/vétel ára?
Ha lehet minél több országból.
előre is köszi -
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #7274 üzenetére
Kaka...de ahhoz hogy valamit tudjanak vele csinálni ahhoz a fegyverboltal kéne kezdeni valamit ugyanis azóta sz*rakodik ennyit az energia/bátorság töltődés...és mivel a fegyverboltot sem 1 nap alatt dobták össze, így nem tartom valószinünek hogy emiatt átkreálják az egészet..
Persze írni írhatsz...maximum nem válaszolnak de legalább megpróbálod..
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #7273 üzenetére
thx!nem is arra gondoltam,hogy azonnal...de ez igy tényleg kaka.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #7269 üzenetére
bakker én most itt pislogok,20perc alatt felment 1/1-re,egyszerűen nevetséges.Bolkának kell irni ezügyben vagy kinek?Bolka mindig offline szinte,a helpdesk/admin meg passz hogy hol lehet,a fórum nem működik...2 napja csak a kefét eszem,mert nem akar menni semmi sehova.
-
Jani09
tag
válasz
Sirandrish #7269 üzenetére
Valamikor meg túltöltődik
ááááááááá, elvettek tőlem 20 gombát.. neee
pedig nagy biznisz lett volna benne.. -
Nunder
őstag
Első SZB-t bebuktuk, de köszönöm a csapatnak a részvételt. Az a 100 körüli XP jól jött nagyon. Majd legközelebb.
-
Jani09
tag
Beindíthatnák a bankban ezt a kamatozós dolgot, Egyesek sokat keresnének rajta
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #7259 üzenetére
szerintem a szint se lenne rossz...mert akkor előre el lehetne dönteni,tudja-e az ember használni,és azért pl.kis szinten elég fontos dolog.tudom,neked szinte mindegy,de pl.én alig tudok még valamit használni...és végülis csak ne a boltban jöjjön a koppanás,hogy nem ér az ember még jódarabig semmit a kiszemelt cuccal
szerk.:megint köcsög a játék...nem mennek az értékek felfelé normálisan,nem ad be semmi komolyabbat,még jó,hogy a zsebelés azért megy,nameg 11 edzésre kapok ilyen 3,1-3,5 értékeket a tulajdonságra...ehhez azért már pofa kell,főleghogy a bátorság és az energia aztán b...ik töltődni,ez volt tegnap du is.szerintem valamit bűvöltek,mert eddig örültem a belassulósnak,inkább nem vett le pontokat a cselekvésekért,ha ilyen volt,de mindig,mégha akadozva,meg-megállva,de szépen visszamentek a csikok,igaz volt olyan,hogy beállt 5 percre,de utána egyben hozzáadta,ami kimaradt,elég volt negyedóra múlva visszanézni lebűnözni magam.most meg vár ilyen,hogy 4 bátorság,1(!!!) energiamajdnem 20 perc alvás után,és dél óta ilyen vacak,közben 1x volt olyan,hogy 1 refresh után ugrott 3-at fel a bátorság,de az energia...
-
törölt tag
válasz
Bocsi, kicsit gagyin vágtam ki, mert siettem. Remélem megfelel.
-
t-shirt
veterán
válasz
értem
Bordoi, jogos -
törölt tag
válasz
rambo4ésfél #7251 üzenetére
A Harc kimenetele
br4d vs. NorbixxNorbixx a gyorsabb, ezért õ kezd,
Norbixx nem talál el, így nem sebez rajtad!
Öklöde-t használva eltalálod Norbixx-t 968 sebeztél rajta!A nyertes: br4d!
Súlyosan megsebesítetted Norbixx-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Elvetted a nála lévõ pénzt, ami $16,032 voltSirandrish:
-
t-shirt
veterán
válasz
Sirandrish #7254 üzenetére
tudom, csak talán hasznos lenne a táblázatba is hogy mire érdemes vadásznom, mit érdemes vennem
-
Ultram3jor
senior tag
de a boltban is irja a szükséges szintet....
Jani09: 50-ből 2?
Írod papírra?
Én amikor irtam, akkor vagy többet sikerült, vagy pont a %-nak megfelelőt+/-5%
-
Jani09
tag
50kísérletből kettő autót tudtam lopni, Grat mindenkinek, köztük magamnak is
-
t-shirt
veterán
válasz
Sirandrish #7252 üzenetére
A cuccokhoz oda lesznek írva majd a szükséges szintek is?
-
rambo4ésfél
senior tag
Norbixx nem bír magával már másodjára küldött kórházba hollandba ha vkinek verekedhetnékje van üsse már le helyettem is
-
törölt tag
Ellőttem a 2 patront.
Vettem:
Colt 1911
+6% Erő +5% Gyorsaság
Szatén ing
+2% Védelem -1% GyorsaságMostmár kezd normális lenni ez az egész dolog, mert 10 perc után is bent volt 60 meg 75 ezres páncél a boltban.
Sőt, délelőtt még 20 perc után is volt Don kalap.Nézzétek csak a napokat: [link]
marsu, a tégla mindenedet..! -
t-shirt
veterán
tomyboy, másodszor töri fel a garázsomat hollandban valaki csapja már le, lvl9-es
-
marsu
veterán
Szintet léptem!
Új szintem: 32.
További tulajdonságok amiket kaptam:
Életerő: +50, (1650)
Éberség: 0, (160)
Energia: +1, (51)
Bátorság: +1, (46)Össz XP: 257,000
Új Szinthez XP: 0/17,700
-
Smells
tag
Szervezek egy SZB-t, aki jönne, írjon MSN-en vagy p.ü-ben.
Amint összejön a csapat, mehetünk!
-
t-shirt
veterán
Szintet léptél! Új szinted: 9. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +2
na végre
-
Jani09
tag
Nálam is van valami. Vicces:
Bátorság: 5/4 [125%] -
Nunder
őstag
Fegyvervétel alatti újabb bug: Energia: 8/8 [102,4%] - > Bátorság: 0/4 [-0,15%]
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #7237 üzenetére
Nem hiszem hogy marad lehetősség, mert én tegnap semmit sem vettem, és ma csak 2 tudtam.
-
ádyz
addikt
Vettem 3 darab SWAT mellényt és egy bőrkabátot.
-
törölt tag
A rohadt életbe mostmár! Tudtam volna millió cuccot venni, de ez a rohadt bank nem töltött be! Szégyen ez az oldal, bolka elmehetne a sunyiba, nem a hülyeségeket kéne alakítgatni, hanem venni egy normális szervergépet...
-
Nunder
őstag
Szintet léptél! Új szinted: 3. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +1
Most indul a pusztulat
Ez a fegyvervétel meg totál kiakaszt. Még egy nyamvadt botot se tudok venni mert mindig elfogy. Tisztára olyan ez már mint az internetes kurzusfelvétel az ETR-ben
-
Bordoi
őstag
SCRIPT Néha használhatnád a szerkesztés gombot a kedvemért.
-
Sirandrish
legenda
Aranyfaszu (igen, ez a neve
) kolumbia leggazdagabbja és offline...ha kell egy kis pénz valakinek
-
Diego!
senior tag
Sajnos elvesztetted a harcot Mocskos ellen!
Hollandba...11-es szint..
-
Sirandrish
legenda
azért ez röhej..reggel óta elnyomtam vagy 15ször a csempészárut...14 bátorságért...egyetlenegyszer sem csuktak le..mondom jóvan...tűzjelző..2ből 2szer lecsuktak
-
TheAlien
csendes tag
A biztonsági kamerád felvette, SzOszEe-t miközben feltörte a garázsod! Minnél elöbb vegyél új kaput, mert bárki betud menni!
Olaszban vki meg tudná gyepálni ha szépen megkérem?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Olajbogyesz #7228 üzenetére
Engedi az csak most már ez is random..én tegnapelőtt egy lv 6ostól vettem el 140K-t...és már akkor is ez a rendszer volt..
-
Olajbogyesz
tag
Megpróbáltam kirabolni egy lvl20-as arcot. Sitt. Ezek szerint nem csak lefele nem enged 2-nél nagyobb szintkülönbséggel kirabolni senkit. Ez annyira nem jó, mert mi van ha vki öngyilkos hajlamokkal rendelkezik? Vagy Robin Hoodot játszik?
-
SCRIPT
tag
válasz
Sirandrish #7224 üzenetére
Én használtam az off-t, kivéve, amikor megkérdeztem, hogy mi számít egy megtámadásnál, mert abból sztem. még sokan tanulhatnak. Egyébként köszi! Tartsuk rendet a fórumon!
-
Diego!
senior tag
Ment minden PH-snak egy felértékelés akik a listánom vannak (hogy kik vannak...megnézheted az adatlapomon, esetleg aki nincs rajta vegyen fel
)
-
SCRIPT
tag
Ha vki szervez szb-t, szívesen megyek!
-
SCRIPT
tag
válasz
Olajbogyesz #7220 üzenetére
Örök hála! Köszi szépen, megnyugodott a lelkem!
-
Sirandrish
legenda
ÉS még mindig van bőven cucc a boltban
Szegények nem tudják mi lenne a jó..
10cuccal őrület volt minden órában..2 cuccal meg már reggel 9kor sehun senki -
Olajbogyesz
tag
Hali. Van valamelyik ország parkolójában vmi normális vas?
-
gtamate2
veterán
válasz
Sirandrish #7216 üzenetére
Andrish, készítettem egy képet, remélem tudtam segíteni
kép(a jelenlegi cuccaim)
-
SCRIPT
tag
Egy ilyen megtámadásnál mi számít? Az is mérvadó a harc kimenetelét illetően, hogy ki hanyas szintű, vagy csak hogy kinek mennyi az ereje, védekezése, gyorsasága?
-
SCRIPT
tag
Sajnos elvesztetted a harcot Carryck ellen
Kolumbiában van, valaki adjon neki pls! Elvett tőlem több, mint 100k-t
szerk
ff
-
Boci_83
őstag
Nah. 1 db M1-et, és egy Coltot tudtam venni végre.
-
Sirandrish
legenda
Most bezzeg nem fogy el a cucc gondolom a 2 "patront" már elég sokan ellőtték
Boci_83: Don kalapot szvsz még 20perc mulva is lehet majd venni
-
Boci_83
őstag
Mik ezek a bugok? Energia: -4/18 [-20%] Hihetetlen.
Nekem továbbra sem sikerült vásárolni semmit sem.
-
Brent
aktív tag
Reggeli szb esetleg? Sofőrnek szívesen beugrok!
-
Sickboy25
addikt
válasz
BandiHUN #7201 üzenetére
pedig a bűnözési esély bizony jól van nekem is 13000-nél nőtt ,de hidd el gyorsan meglesz!
á mai napon fegyvert nem sikerült megint vennem ,mert most meg a min szint 25 volt
lett egy csavarhúzó+meg egy mentőmellény(ez minek még nem tudom)
Jah vki tud vmit arról ,hogyha a várost átkutatom esetleg megint találhatok tárgyakat v onnan teljesen kivették ezt a funkciót??
-
gtamate2
veterán
A mostani 8 órai bolt nagyon jól ment, nem kapkodtak el semmit, biztos a max vehető 2 miatt
-
gtamate2
veterán
valaki szb?
-
Ultram3jor
senior tag
vki szb most ?
-
BandiHUN
veterán
a rablás milyen eséllyel megy? én próbáltam kirabolni egy listás 2.szintű emberkét a magam hatosával,erre dutyi lett a vége különösebb kommentár nélkül...
ráadásul naponta 1 embert csak egyszer lehet,és azért az 5 bátorság is elég túlzás igy,hogy azt se tudom,mennyi az esély...az xp-t már meg se tudtam nézni,adott-e érte.
-
BandiHUN
veterán
a bűnözési esélyre az 1.hsz-ben tuti nem maradt ki valami?
4.000xp - 13.000xp - 25.000xp ilyen van,de a 4000 és a 13k között logikus lenne valami,mert igazából több,mint 3x-os xp kellene,utána viszont a 25k már 2szerese sincs? nem jönne rosszul,mert pont a 7500-al a 4000 és a 13000 között vagyok,de rém messze van még a kövi,ha ez igy van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged