- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugux
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy:
Adott egy flash bejelentkező oldal, egy html-be ágyazva. Ebben a flashben van egy menü is. Az lenne a feladat, hogy ha kiválasztok egy menüpontot, akkor ugorjon el egy másik html-re (ez eddig oké is). Ezen a html-en szintén van egy flash, és egy menü kicsit másképp, de ugyan azokkal a menüpontokkal, és azt szeretném, hogy ez a menu azon a menüponton álljon amire az első html-oldalon rányomtam. TEhát ezt jelölje aktuálisnak.
Hogyan lehet ezt megoldani? Valami valzotó érték átadás kellene, a 2 html között gondolom, de nem tudom hogyan. Tudtok ebben segíteni?
köszi előre is. -
ugux
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy:
Adott egy flash bejelentkező oldal, egy html-be ágyazva. Ebben a flashben van egy menü is. Az lenne a feladat, hogy ha kiválasztok egy menüpontot, akkor ugorjon el egy másik html-re (ez eddig oké is). Ezen a html-en szintén van egy flash, és egy menü kicsit másképp, de ugyan azokkal a menüpontokkal, és azt szeretném, hogy ez a menu azon a menüponton álljon amire az első html-oldalon rányomtam. TEhát ezt jelölje aktuálisnak.
Hogyan lehet ezt megoldani? Valami valzotó érték átadás kellene, a 2 html között gondolom, de nem tudom hogyan. Tudtok ebben segíteni?
köszi előre is. -
ugux
tag
Sziasztok! Egy kis segitseg kellene! Van egy kezdetleges zene lejatszóm, ami mp3-kat olvas be adott néven (loop1.mp3, loop2.mp3..stb) Készítettem hozzá egy preloader szerű dolgot, ahol látszik hogy mekkora resze van betöltve az mp3-nak. (kék csík a zöld területen) A probléma az, hogy ha flashben a gépemen nézem tesz üzemmódban, akkor jól működik, de ha kiteszem egy html oldara, akkor a kék csík nem megy, tehát nem látszik, hogy mekkora rész van betöltve.
az fla letölthető innen:
http://ugux.extra.hu/music.fla
tegyetek hozzá akármilyen (kicsi) mp3 fájlt, és próbáljátok ki légyszi! Mi lehet a gond??
Köszi a segítséget. -
ugux
tag
Hello mindenki!
Örömmel tudatom veletek, hogy van megoldás! 1 oldalam hiján sikerült megoldani az aktiválási problémát.
A lényeg, hogy be kell tenni egy java scriptet meghívó sort az oldal kódjának Head részébe bárhová.
ez a sor a következő:
<script language=''JScript'' type=''text/jscript'' src=''activateActiveX_onload.js''></script>
a js fájlt pedig a következő helyről lehet letölteni:
http://www.phpnuke-hispano.com/modules.php?name=News&file=article&sid=797
soksikert mindenkinek!
Az egyik oldalamon, viszont nem tudom miért, nem akar működni, de egyebkent jó!
üdv! -
ugux
tag
válasz
vakondka #703 üzenetére
ilyesmi dolgokat mar en is hallottam! De azt nem értem, hogy egy gépen, amin ugye frissítve van az explorer, és így rosszul jatsza le az oldalamon lévő flasheket, miért van az, hogy egy masik oldal, ami valami profibb cégé lejátsza a flasht rendesen. Ill. egy haverom Firefoxot használ, és abban ugyan igy aktiválni kell!
Nem tudtok valami megoldást? Esetleg nem Flash 8-at hanem valami régebbit kellene használni?? -
ugux
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, mert nem bírok rájönni mi lehet a gond.
Szóval: készítek Flash animációkat Flash 8-al. A probléma pedig az, hogy vannak gépek, ahol úgy játsza csak le a browser, hogy aktiválni kell. Tehát, csak akkor lehet pl megnyomni az animációban lévő gombot, ha előtte rákkantintok magára az animációra (egy keret is látszik ilyenkor az egész anim. körül)
Viszont vannak olyan gépek ahol meg gond nélkül lejátsza a browser. Nem tudom mi lehet a gond. A gépeken mindegyikenk Flash Palyer 9 Activex van telepítve.
Az érdekessége a dolgonak az, hogy amelyik gépen rosszul játsza le az én anim-mat, ott vannak olyan flash-t is tartalmazó oldalak, ahol viszont nincs ez az aktiválásos hülyeség.
Remélem érthető voltam!
Segítsetek légyszi!
köszi -
ugux
tag
Hello! Egy kis segítség kellene. Egy dinamikus textbox-ba akarol betölteni .txt fájlt. Eddig oké a dolog, be is töltődik.
Az action layeremen a következő van:
loadText = new LoadVars();
loadText.load(''test.txt'');
loadText.onLoad = function() {
scroller.text = this.var1;
};
a probléma az, hogy ékezetes betűk is vannak a txt-ben, és azokat betöltés után kockának, meg minden féle szarnak mutatja, pedig a szovegdoboz betütípusa ''Times New Roman'' ami tudja az ékezetes betűket. A másik amit észrevettem ,hogy ha magam írok be valamit a szövegdobozba, akkor azt marha jól megjeníti ékezetesen, csak a betöltött tartalmat nem. Tudna valaki segíteni??
ha kell forrás itt van: ugux.extra.hu/text.zip
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest