- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
bocs
naszóval, olyat keresek ami egytől elszámól egy adott számíg, és az adott szám egy filében van, ami mindig változik. namármost elkezd pörögni a számláló 1-től a megadott, filében található számig, és ott megáll a számláló. ha esetleg lehet olyat ha közeledik akkor lelassít a számláló, nem pörgeti ugy a számokat.
és ezt az egészet képekkel megvalósítani, mármint vannak nekem olyan képemim amin számok vannak, és a képekkel a számokat behelyettesítve pörögjön a számláló.
megprobáltam részletesen leírni, remélem sikerült. -
Forest_roby
őstag
én nem azt akarom, hogy a html weblap betöltődjön egy flash fileba és ennek legyen egy előtöltése, hanem azt, hogy amíg töltődik a html weblap, addig ezt a töltődést eltakarja egy flash-es előtöltés /vmi animáció, százalék kijelzéssel stb./
Tehát, hogy a felhasználó ne lássa a html oldal töltődésének folyamatát!
Ezt JavaScript ben meg tudom csinálni, csak ott nem tetszik az ''animáció''.
/
/
/Technikailag vhogy úgy gondoltam a megoldást, hogy a html weblap betöltődése azzal kezdődne, hogy 1 táblázattal eltakarom az egész weblapot, és mondjuk ebbe a táblázatba tölteném az swf file-t, ami jelezné a weblap további töltődését és a végén eltüntetném a táblázatot és vele eggyűt az swf filet is. JavaScrip-tben vhogy így van, de flash-hez nem értek annyira, tehát nem tudom, hogy meg lehet -e így csinálni az egésszet!/
/
/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Elden Ring
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest