- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
a flesh tudja kezelni az urlben lévö php-s változokat? pl van egy ilyen link: valami.php?viragszine=kek valami ilyet tud utána valahogy kezlni? szükségem lenne rá. és ha valaki tudna egy példát rá készíteni az szupi lenne. elég egy egyszeü is.
-
Hujikolp
őstag
up ha valaki zudja.
-
Hujikolp
őstag
bocs
naszóval, olyat keresek ami egytől elszámól egy adott számíg, és az adott szám egy filében van, ami mindig változik. namármost elkezd pörögni a számláló 1-től a megadott, filében található számig, és ott megáll a számláló. ha esetleg lehet olyat ha közeledik akkor lelassít a számláló, nem pörgeti ugy a számokat.
és ezt az egészet képekkel megvalósítani, mármint vannak nekem olyan képemim amin számok vannak, és a képekkel a számokat behelyettesítve pörögjön a számláló.
megprobáltam részletesen leírni, remélem sikerült. -
Hujikolp
őstag
lehet fleshben olyat készíteni h gyoras elszámol 1-tő a fájlban található számíg? és ezt képekkel meglehet csinálni? mármint a számok helyett képek legyenek.
-
Hujikolp
őstag
lehet v.h gombhoz olyan szöveget irni, hogyha ráviszem az egeret a bombra akkor egy kis szöveget ir ki az egér alá? olyan mitha html-ben a képre ráviszem az egeret és kiir egy szöveget. olyat lehet gombra is csinálni? és ha igen akkor hol?
-
Hujikolp
őstag
ha v.kit érdekel...
[link]
helyesirási hib szerk...
[Szerkesztve] -
Hujikolp
őstag
Hogyan tudnám a legegyszerübben a zenémet betömöríteni swf-be háttérzeneként? amikor tölti az swf-et akkor közbe tudná játszani? nemkéne megvárni amig teljesen betölti és csak utána játsza le. ha lehet akkor ne ilyen legyen. és végtelenszer lejátszódhat Eddig nem alkalmaztam swf-et ugy kérném h v.ki elmondaná
Vagy ha v.kimegtud dobni egy fla-val az nagyon segítene.
remélen nemirtam túl rosszul, ha igen akkor elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Update 07.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest